Skip to main content

INTERVIEW

Μαλού: "Θα ερωτευτώ τον άντρα που θα με ξαφνιάσει"

«Διαθέτει όλο το πακέτο», όπως λέμε. Είναι όμορφη και λαμπερή, ενώ παράλληλα διαθέτει μία κρυστάλλινη φωνή και καταφέρνει να σε κερδίσει με την ερμηνεία της από το πρώτο λεπτό. Ο λόγος για τη Μαλού Κυριακοπούλου που μίλησε αποκλειστικά στο allyou.gr και τον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη.



Από το Greek Idol 2 όπου συμμετείχε ήταν οφθαλμοφανές ότι η συγκεκριμένη -εκκολαπτόμενη τότε- τραγουδίστρια με το λαμπερό χαμόγελο ήρθε για να μείνει στο μουσικό στερέωμα.

Όπερ και εγένετο. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τον εν λόγω μουσικό διαγωνισμό και οι μετοχές της στο μουσικό... χρηματιστήριο χτυπούν απανωτά "limit up"

Αυτήν την σπουδαία τραγουδίστρια, λοιπόν, έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο διαδικτυακό σπιτικό μας (σας), προκειμένου να τη γνωρίσετε καλύτερα. Να μάθετε λεπτομέρειες για τη ζωή της, τον χαρακτήρα της, την καριέρα της και όχι μόνο.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο allyou.gr, η Μαλού είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Όπως ότι γι'αυτήν ο έρωτας είναι ανύπαρκτος τη δεδομένη χρονική στιγμή, πως θα την κερδίσει ο άντρας που θα την ξαφνιάσει και θα την κάνει να τα χάσει και ότι θα την ενδιέφερε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και σε μιούζικαλ.

Παράλληλα δήλωσε δικαιωμένη για την επιλογή της να πάει σε talent show, ενώ τόνισε ότι νιώθει ευγνωμοσύνη για την αγάπη και την αποδοχή που εισπράττει από τον κόσμο.

Βέβαια δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη συνεργασία της τον φετινό χειμώνα με τους Βασίλη Καρρά, Γιώργο Μαζωνάκη και Stan.

0---malou.mesa3.jpg

Το καλλιτεχνικό «μικρόβιο» το είχες από μικρή ή ήταν κάτι που προέκυψε στην πορεία;

Ναι όντως από μικρή με βασάνιζε το μικρόβιο αυτό.

Πώς πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις στο Greek idol; Έγινε μετά από παρότρυνση της οικογένειάς σου ή φίλων σου ή από μόνη σου το αποφάσισες;

Μόλις είχα έρθει στην Αθήνα για να ασχοληθώ με τη μουσική. Δεν ήξερα το πως. Δεν είχα κάποιον να με καθοδηγήσει, είδα το τρέιλερ, λέω "λες;". Έτσι δήλωσα συμμετοχή χωρίς να πω τίποτα σε κανένα μέχρι που με είδαν στην πρώτη οντισιόν.

Υπάρχουν πολλοί που σνομπάρουν τα παιδιά από τα talent shows. Σε ενοχλεί αυτό; 

Καθόλου, προσωπικά εμένα με βοήθησε και θα υπερασπίζομαι αυτή μου την επιλογή. Άσε που, αν και ακούγεται πως τα σνομπάρουν, εμένα δεν έχει πέσει μέχρι τώρα στην αντίληψη μου τέτοια συμπεριφορά προς το πρόσωπο μου και τη δουλειά μου.

Υπάρχουν καλλιτέχνες με τους οποίους ονειρεύεσαι να συνεργαστείς στο μέλλον;

Με πολλά ονόματα και από διάφορες μουσικές κατηγορίες.  Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, αλλά σίγουρα υπάρχουν καλλιτέχνες που εκτιμώ και θα ήθελα να συνεργαστώ κάποια στιγμή μαζί τους.

0---malou.mesa2.jpg

Παλιότερα, τραγουδούσες σε μια Βραζιλιάνικη μπάντα, την «Aloha Brazil». Πες μας δυο λόγια για τη σχέση σου με τη συγκεκριμένη μπάντα.

Ήταν μια συνεργασία που τη θυμάμαι με πολλή αγάπη. Ήταν η πρώτη μου μπάντα όταν ήρθα στην Αθήνα, οι πρώτοι μου συνεργάτες. Ήταν φίλοι, κάτι σαν οικογένεια, με στήριξαν τον πρώτο καιρό στην Αθήνα. Έκανα αυτό που αγαπούσα σε συνδυασμό με τη γλώσσα και την κουλτούρα που αγαπούσα.

Πολλοί καλλιτέχνες που είτε είναι καινούριοι  είτε έχουν χρόνια καριέρας, προωθούν πια τις δισκογραφικές δουλειές μέσω διαδικτύου, δεδομένου ότι η δισκογραφία έχει πεθάνει. Αυτή η αλλαγή ποια θετικά και ποια αρνητικά πιστεύεις ότι έχει;

Στα θετικά είναι ότι η δουλειά σου μπορεί να φτάσει γρήγορα και εύκολα σε πολύ περισσότερα αυτιά  και ανά πάσα στιγμή να ψάξουν μέσω ενός κινητού η υπολογιστή να σε ακούσουν . Στα αρνητικά είναι ότι έχει χαθεί πια αυτή η λαχτάρα που είχαμε παλιά να πάμε να αγοράσουμε τον δίσκο του αγαπημένου μας καλλιτέχνη λόγω της παραπάνω ευκολίας.

Θα ήθελες αργότερα να κάνεις διεθνή καριέρα;

Δεν το σκέφτομαι προς το παρόν, μέλημα μου είναι να καλλιεργήσω την "ελληνική" μου καριέρα σε πρώτη φάση.

Αν σου γινόταν πρόταση να συμμετάσχεις σε μιούζικαλ, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι σου τώρα τελευταία, θα το επιχειρούσες; Παλιότερα άλλωστε είχες δηλώσει ότι σε ενδιαφέρει το μιούζικαλ και η υποκριτική. Ισχύει ακόμη και σήμερα αυτό;

Σίγουρα θα με ενδιέφερε, ωστόσο για εμένα έχει προτεραιότητα το live. Δεν θα το θυσιάσω για να συμμετάσχω σε ένα μιούζικαλ. Ωστόσο αν υπήρχε χρόνος και μπορούσα να συνδυάσω και τα δυο θα το δοκίμαζα με αρκετή όρεξη.

Πως αισθάνθηκες όταν άκουσες τραγούδι σου να παίζει για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο;

Μεγάλη χαρά και ανακούφιση. Ήταν μαγικό αυτό το συναίσθημα, είναι ο στόχος κάθε νέου τραγουδιστή αυτό άλλωστε.

Πως νιώθεις που ο κόσμος σε έχει αγκαλιάσει και κάθε τραγούδι σου γίνεται επιτυχία;

Ευγνωμοσύνη μεγάλη. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και είναι πολύ χαρούμενη γι'αυτό.

Ελεύθερος χρόνος υπάρχει; Τι σου αρέσει να κάνεις στην καθημερινότητα σου;

Τους τελευταίους μήνες, ο ελεύθερος χρόνος είναι λιγοστός. Όταν έχω τον αξιοποιώ στο να γυμνάζομαι, να διαβάζω  και να μαγειρεύω.

Το χειμώνα θα σε δούμε στο «Έναστρον», μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Βασίλη Καρρά και τον Stan. Πες μας δύο λόγια για αυτή τη συνεργασία...

Όπως ανέφερες, αυτός ο χειμώνας θα με βρει στο "Έναστρον" δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη,τον Βασίλη Καρρά και τον Σταν. Μαζί με τρεις πετυχημένους καλλιτέχνες, που ο καθένας είναι πολύ καλός στο είδος του. Είναι μεγάλη μου χαρά πρώτον γιατί συνεχίζω για ακόμα μια σεζόν δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη που του έχω ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη και δεύτερον για τη νέα συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά, τον Σταν αλλά και τον Άκη Παναγιωτίδη από το The Voice.

Είσαι ερωτευμένη αυτήν την εποχή; Εκτός από εκπληκτική φωνή είσαι και μία εντυπωσιακή γυναίκα...

Αυτή τη στιγμή ο έρωτας είναι ανύπαρκτος για εμένα.

Πως είναι ο ιδανικός άνδρας για τη Μαλού;

Αυτός που θα με ξαφνιάζει και θα μου ξυπνήσει και πάλι αυτό το μαγικό συναίσθημα του έρωτα.

Τους άνδρες ποιας εποχής θα επέλεγες για να σε φλερτάρουν;

Νομίζω των 70's. Φλέρταραν πραγματικά, περίμεναν ώρες κάτω από το σπίτι για να δουν την αγαπημένη τους, μιλούσαν στο τηλέφωνο από το περίπτερο μες το κρύο και τη βροχή, έστελναν γράμματα.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη;

Ποιος ξεβάφεται τώρα;

Περιέγραψε μας τη Μαλού με τρεις λέξεις...

Πεισματάρα, ανυπόμονη, αυθόρμητη.

Μία ευχή θέλω να μας κάνεις για το allyou.gr

Allyou.gr εύχομαι να συνεχίσεις να μας συντροφεύεις με τα όμορφα θέματα σου.

 

Άκουσε την τελευταία της επιτυχία:

{videobox}mvODSowT3KY{/videobox}

Διαβάστε επίσης

INTERVIEW

«Η μητέρα μου, και η αστείρευτη αγάπη της για τη ζωή, αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου» Μαρία Κηλαηδόνη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Gazarte, 18/2, η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τα σχέδιά της στην Αγγελική Λάλου και το allyou

INTERVIEW

«Η καλύτερη εποχή είναι εδώ και τώρα, κάτι που πάλευα χρόνια να καταλάβω στην πράξη» Λουίζα Σοφιανοπούλου

Λίγο πριν τραγουδήσει «Time of my life», η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lou Is, ή αλλιώς Λουίζα Σοφιανοπούλου, μίλησε στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr 

INTERVIEW

«Με εμπνέει η μέση γυναίκα που παλεύει για το καλό των παιδιών της και των οικείων της. Η γυναίκα αγωνίστρια της ζωής» Φωτεινή Δάρρα

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις στο Half Note, η εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός