Skip to main content

INTERVIEW

Stereo Soul: «Είμαστε εκστασιασμένοι που θα ανοίξουμε τη συναυλία της Lara Fabian στην Αθήνα»

Από τον τελικό του X Factor στο πλευρό της μοναδικής ντίβας του τραγουδιού.



Κυνηγώντας το όνειρό τους και δηλώνοντας φανατικοί fans της Lara Fabian, οι Stereo Soul ερμήνευσαν πριν λίγο καιρό στη σκηνή του τελικού του X Factor μια από της μεγάλες επιτυχίες της ανεπανάλητης ερμηνεύτριας, το "Je Suis Malade". Σήμερα, ετοιμάζονται να ανοίξουν τη συναυλία της στην Αθήνα  και είναι ανυπόμονοι.

«Είμαι εκστασιασμένος που θα ανοίξουμε τη συναυλία της Lara Fabian στην Αθήνα. Είμαι θαυμαστής της από τα παιδικά μου χρόνια, Είναι μία συγκλονιστική, γεμάτη ψυχή και επίπεδο ερμηνεύτρια που καταθέτει ψυχή σε κάθε της εμφάνιση και...αυτή η φωνή! Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα και ανυπομονώ τόσο να τη γνωρίσω! Είναι τεράστια τιμή να τραγουδάμε στην ίδια σκηνή με εκείνη! Θα είναι μια μαγική νύχτα!»... σημειώνει ο Bradley ενώ ο Πάνος προσθέτει ...
 
«Δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω ότι η εμφάνισή μας με το "Je Suis Malade" στον τελικό του X Factor Greece οδήγησε στο να μας γίνει τελικά πρόταση να ανοίξουμε τη συναυλία της στην Αθήνα! Δεν περιγράφεται η τιμή και ο ενθουσιασμός μου, αναμένω να τη γνωρίσουμε πώς και πώς και ελπίζω να σταθούμε αξιοπρεπώς στο πλευρό της!»

Με τις ώρες να κυλούν αντίστροφα για τη μεγάλη συναυλία στο Κεντρικό Γήπεδο Τέννις του ΟΑΚΑ, εμείς λέμε να γνωρίσουμε καλύτερα αυτό το δίδυμο μέσα από μερικές ερωτήσεις. 

Συνέντευξη στον Κώστα Ζαλίγκα


-    Μπορείτε να περιγράψετε ο ένας τον άλλο με τρεις λέξεις; 


Μπ: Ο Παναγιώτης είναι σοβαρός, καλόκαρδος και γκαφατζής!


Π: Εγώ θα έλεγα ότι ο Μπράντλεϊ σαν τραγουδιστής είναι εξωπραγματικός. Σαν προσωπικότητα είναι ελεύθερος και πανέξυπνος. 

-    Για ποιους λόγους δέσατε τόσο καλά μεταξύ σας; 


Μπ: Οι μουσικές επιρροές μας είναι κοινές και αγαπάμε τους ίδιους τραγουδιστές. Έχουμε και οι δύο ειλικρίνεια και αγνότητα στις καρδιές μας και επίσης περνάμε πολύ καλά όταν δουλεύουμε μαζί. Οι ζωές μας και οι εμπειρίες μας είναι διαφορετικές, αλλά όταν είμαστε μαζί μαθαίνει ο ένας από τον άλλο. 


Π: Δεν ξέρω ποιες δυνάμεις συνωμότησαν για να γίνει το ντουέτο με τον Μπράντλεϊ. Ήταν μια πάρα πολύ καλή ιδέα του Θοδωρή Μαραντίνη και της Τάμτα και βοήθησε όλη η συντακτική ομάδα της εκπομπής. Τον Μπράντλεϊ τον είχα ξεχωρίσει φωνητικά από την πρώτη στιγμή που τον άκουσα. Αργότερα που τον γνώρισα σκεφτόμουν ότι αυτός ο τύπος θα έπρεπε να είναι αλλού, είναι κορυφή. Τραγουδάει ότι θέλεις χωρίς καν ζέσταμα. Του το ‘χα πει κιόλας και από ότι κατάλαβα κι εκείνος εκτιμούσε τις δικές μου δυνατότητες. Όταν μας ανακοίνωσαν την ιδέα να γίνουμε ντουέτο, συμφωνήσαμε στη στιγμή. Φαντάζομαι ότι είδαν ότι κολλάμε σαν φωνές, σαν ακούσματα, ακόμα και σαν εικόνα. Από την πρώτη κιόλας πρόβα είδαμε ότι δένουμε καταπληκτικά. Ακόμα και σαν προσωπικότητες. Κάνουμε παρέα και μου ανοίγει η ψυχή. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλο ιδανικά. Εγώ είμαι ψυχαναγκαστικός και της λεπτομέρειας, αγχώνομαι εύκολα. Εκείνος είναι αισιόδοξος και πιο χαλαρός οπότε εμένα με ηρεμεί. Εγώ από την άλλη πολλές φορές τον προσγειώνω κι έτσι δένουμε καλά. Υπάρχει σεβασμός. Έχουμε τις διαφωνίες μας αλλά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια. 

-    Μπορείτε να μας περιγράψετε με λίγα λόγια τους τέσσερις κριτές του X Factor; 


Μπ: Ο Θοδωρής είναι ο μέντοράς μας. Πολύ ανοικτός, φιλικός και υποστηρικτικός τύπος. Αληθινός επαγγελματίας και σπουδαίος περφόρμερ. Τον αγαπάμε! Η Τάμτα έχει πολύ πλάκα και θα ήθελα να βγαίναμε για ποτά. Είναι πολύ προσγειωμένη και μας έκανε κάποια πολύ καλά σχόλια. Η Πέγκυ Ζήνα είναι πολύ κομψή και αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει. Πολύ ευγενική φυσιογνωμία. Τον Γιώργο Θεοφάνους τον σέβομαι πολύ σαν συνθέτη και μου αρέσει η αίσθηση του χιούμορ του. 


Π: Η Τάμτα είναι free spirit όπως είμαστε κι εμείς. Πολύ καλή τραγουδίστρια και εκπληκτικό παιδί. Μαζί της νιώθαμε πολύ παρείστικα, είναι πολύ προσγειωμένη. Η Πέγκυ Ζήνα είναι κυρία με Κ κεφαλαίο. Της χρωστάμε πάρα πολλά και είναι σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια. Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι εξαιρετικός μουσικός και για αυτό είναι κορυφαίος συνθέτης τόσα χρόνια. Μας αγκάλιασε και μας υποστήριξε πάρα πολύ. Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι πρώτο όνομα και παράλληλα παιδί της διπλανής πόρτας. Μας έχει βοηθήσει πολύ και τον έχω στο μυαλό μου σα φίλο πια. Απίστευτο άτομο. 

-    Ποια ήταν η κορυφαία στιγμή σας στο X Factor και ποια ερμηνεία σας θα θέλατε να διορθώσετε; 


Μπ: Η κορυφαία στιγμή μας ήταν ο τελικός. Δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε ως εκεί και στην πορεία γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Μόλις έφυγε η πίεση από πάνω μας, αποφασίσαμε να το διασκεδάσουμε και κάναμε ντουέτα με τους φίλους μας, Ιαν και Λέων. Κάναμε και μια ερμηνεία του «Je suis malade» με πολύ συναίσθημα. Η συνεργασία μας με την Ελενα Παπαρίζου ήταν επίσης μια κορυφαία στιγμή για εμάς. 


Π: Θα ξεχώριζα εκείνη του πρώτου λάιβ που τραγουδήσαμε το «Writing’s on the wall» του Σαμ Σμιθ. Ηταν η πρώτη φορά που μας είδε μαζί ο κόσμος. Μας ταίριαζε αυτό το στιλ και έμεινε στη συνείδηση όλων. Από την άλλη πλευρά θεωρώ ότι στο «Moves like Jagger» δεν είχαμε το χρόνο να κάνουμε σωστές πρόβες και δεν ήμασταν καλά δεμένοι.   

Μπ: Δεν θα άλλαζα κάτι στις ερμηνείες μας γιατί πιστεύω ότι όλες οι στιγμές ήταν αληθινές. Υπήρξαν βέβαια δυο-τρεις περιπτώσεις που κάναμε λάθος στους στίχους, ή τη μελωδία ή οι φωνές μας δεν πατούσαν σωστά. Οι στιγμές όμως ήταν αληθινές. Η ζωή δεν έχει να κάνει με την τελειότητα αλλά με το να είσαι αληθινός και ειλικρινής με τον εαυτό σου. 

-    Πώς βλέπετε τον εαυτό σας σε είκοσι χρόνια από τώρα; 


Μπ: Εύχομαι να έχω μείνει πιστός στις αξίες μου. Να τραγουδάω ακόμα και να γράφω μουσική, να απολαμβάνω τη ζωή μου, να είμαι υγιής, χαρούμενος και ελεύθερος και να ταξιδεύω πολύ. Και να είμαι ερωτευμένος φυσικά!

 
Π: Εύχομαι να έχουμε υγεία, να δουλεύουμε ακόμα μαζί, να έχουμε πίσω μας μια πορεία ποιοτική και αγαπημένη από τον κόσμο. Με βλέπω να με απορροφά το τραγούδι. Είναι η πρώτη μεγάλη μου αγάπη. Μπορώ να κοιμάμαι και στο στούντιο, δεν έχω πρόβλημα. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένος με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Να έχω επίσης βάλει το fitness στη ζωή μου. Έχω να αγγίξω βαράκια πολλά χρόνια! 

-    Ποιο είναι το κίνητρό σας να ασχολείστε με το τραγούδι σε μια εποχή που η μουσική βιομηχανία έχει καταρρεύσει; 


Μπ: Δεν σκέφτομαι τα χρήματα όταν τραγουδάω. Ξεκίνησα να το κάνω από μωρό και πάντα τραγουδούσα με την ψυχή και την καρδιά μου και τα χρήματα δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό. Φυσικά και τα χρειάζομαι για να επιβιώσω αλλά προσπαθώ να μην παίρνω αποφάσεις με βάση αυτό τον παράγοντα. Τραγουδάω γιατί το αγαπάω. 


Π: Καλούμαστε να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο στην ελληνική δισκογραφία που δεν υπάρχει. Και μιλάω για το ανδρικό ντουέτο που περιλαμβάνει ποπ ακούσματα καθώς και σόουλ και RnB στοιχεία. Παράλληλα θα συνδυάσουμε τον ελληνικό με τον αγγλικό στίχο. Είναι ρίσκο αλλά πιστεύω ότι είναι και ευκαιρία. Θεωρώ ότι υπάρχει κοινό σε όλες τις ηλικίες. Στα social media απαντάμε σε μηνύματα που μας στέλνουν παιδιά 12 ετών μέχρι μεγαλύτεροι 55-60 ετών. Αν κρίνω από αυτά που μας γράφουν θεωρώ ότι ο κόσμος περιμένει πως και πως κάτι το καινούριο στην ελληνική δισκογραφία. Είμαι αισιόδοξος γιατί είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ και είμαστε προσγειωμένοι. Δεν βιαζόμαστε. Θέλουμε όλα να γίνουν αργά και σταθερά. 

-    Τι μουσική έπαιζαν οι γονείς σας στο σπίτι όταν ήσασταν μικροί; Ποιες είναι οι προτιμήσεις σας τώρα; 


Μπ: Οι γονείς μου άκουγαν πολλή κλασική μουσική αλλά και μουσική του ’60 και του ’70. Ελβις και άλλους. Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το RnB, τα γκόσπελ, η σόουλ, η τζαζ. Ήμουν ο μόνος που έπαιζε τέτοια μουσική στο σπίτι. 


Π: Η οικογένειά μου άκουγε πολύ σόουλ, τζαζ και έλληνες δημιουργούς σαν τον Χατζιδάκι και τον Πλέσσα. Στη συνέχεια αγάπησα φωνές σαν της Γουίτνι Χιούστον, της Λάρα Φαμπιάν, της Σελίν Ντιόν, του Τζορτζ Μάικλ, της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Ακούγοντας αυτούς τους καλλιτέχνες προσπάθησα να βελτιώσω τη φωνή μου.

Πηγή: Εφημερίδα Αμαρυσία

Διαβάστε επίσης

INTERVIEW

«Η μητέρα μου, και η αστείρευτη αγάπη της για τη ζωή, αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου» Μαρία Κηλαηδόνη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Gazarte, 18/2, η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τα σχέδιά της στην Αγγελική Λάλου και το allyou

INTERVIEW

«Η καλύτερη εποχή είναι εδώ και τώρα, κάτι που πάλευα χρόνια να καταλάβω στην πράξη» Λουίζα Σοφιανοπούλου

Λίγο πριν τραγουδήσει «Time of my life», η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lou Is, ή αλλιώς Λουίζα Σοφιανοπούλου, μίλησε στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr 

INTERVIEW

«Με εμπνέει η μέση γυναίκα που παλεύει για το καλό των παιδιών της και των οικείων της. Η γυναίκα αγωνίστρια της ζωής» Φωτεινή Δάρρα

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις στο Half Note, η εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ