Skip to main content

INTERVIEW

Αντα Λεούση: "Ερωτικά ζώδια του φθινοπώρου - Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Υδροχόος"!

Η Άντα Λεούση, η αστρολόγος του allyou έχει το χάρισμα της μητέρας της Βιργινίας Λεούση



... κι ακολουθεί το ίδιο επαγγελματικό μονοπάτι με μεγάλη επιτυχία. Mε low profile χαρακτήρα αλλά και σπουδές σε αριθμολογία, αστρολογία και ειδίκευση στην ταρωσοφία μας δίνει τα φώτα της και τις δικές της πολύτιμες συμβουλές για το παρακάτω του Φθινοπώρου.


-Πως είναι να μεγαλώνει ένα κορίτσι μέσα σ’ ένα αστρο-σπίτι;

Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές πως είναι να μεγαλώνεις με τη Βιργινία μαμά. Δε νομίζω ότι υπήρχε διαφορά στο σπίτι μας από τα σπίτια άλλων παιδιών. Τι διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι και όχι τα επαγγέλματα. Είχα την ευλογία να έχω μία μητέρα δοτική, προστατευτική, με ατελείωτο απόθεμα συναισθημάτων που τα πρόσφερε απλόχερα. Ήταν πάντα δίπλα μου να με στηρίζει και να με συμβουλεύει. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε το όνομά της για να έχουμε κάτι περισσότερο ή καλύτερο και δε θα επέτρεπε να το κάνουμε ούτε εμείς.

-Eίστε κόρη της Βιργινίας Λεούση που υπήρξε ένα όνομα σταθμός στην αστρολογία. Ακολουθήσατε την κληρονομιά της μητέρας σας λοιπόν ή ήταν pio πολύ το προσωπικό σας «θέλω» που καθόρισε τον επαγγελματικό σας δρόμο;

Η αστρολογία άρχισε να τραβάει το ενδιαφέρον μου περίπου όταν ήμουν δεκαοχτώ χρονών, όπου άκουγα προβλέψεις σύμφωνα με πλανητικές κινήσεις και έβλεπα να ισχύουν. Άρχισα να διαβάζω την ιστορία της, από πού ξεκίνησε και που βασίζεται και αυτό με έκανε να θέλω να μάθω περισσότερα. Στην πορεία ανακάλυψα ότι μπορούσα να διαισθάνομαι και καταστάσεις ή γεγονότα που θα προέκυπταν σε μένα ή σε κοντινά πρόσωπα και άρχισα να τα παντρεύω με την αστρολογία. Η μητέρα μου είχε έντονη διορατικότητα και αυξημένη διαίσθηση από πολύ μικρή ηλικία - από τα πέντε της – και αυτό πιστεύω ότι το κληρονόμησα από αυτήν. Οπότε σίγουρα το δικό μου «θέλω» ενώθηκε με την κληρονομιά της μητέρας μου.

-Υπάρχει κάποιο μεγάλο αστρολογικό γεγονός που θα μας επηρεάσει μέσα στους επόμενους μήνες;

Σημαντικό γεγονός είναι η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω στις 2/12 , όπου στις 26/12 θα πραγματοποιηθεί έκλειψη Ηλίου, φέρνοντας αλλαγές σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Μια τέτοια έκλειψη δεν είναι απαραίτητα κακή, αλλά χρειάζεται σωστό χειρισμό και συντονισμό κινήσεων, καθώς τα λάθη και οι βεβιασμένες κινήσεις θα γεννήσουν προβλήματα που δύσκολα θα διορθωθούν. Απερισκεψίες και συνεργασίες με άτομα ανάξια εμπιστοσύνης πρέπει να αποφευχθούν, ενώ η δημιουργικότητα και η σύνεση θα επιβραβευτούν. Όσο η χρονιά φτάνει στο τέλος της ο Πλούτωνας με τον Κρόνο στον Αιγόκερω έχουν αρχίσει να έρχονται πιο κοντά σε σύνοδο, όπου θα επιτευχθεί στις 12/1/2020. Η σύνοδος Πλούτωνα- Κρόνου είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπάνια γεγονότα και θα κάνει τα πάντα πιο έντονα. Πάθη, εμμονές, κρυμμένες απειλές, εντάσεις, συγκρούσεις θα είναι στο πρόγραμμα, όμως όσο δύσκολο και αν μας φαίνεται στο χέρι του καθενός θα είναι να αλλάξει τη σκληρή πραγματικότητα σε κάτι κερδοφόρο.
https://www.instagram.com/p/BjsA8W5h-Ik/
 

-Ποια θα είναι τα ερωτικά ευνοημένα ζώδια του Φθινοπώρου;

Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Υδροχόος, θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες στον έρωτα. Νέες γνωριμίες, αναθέρμανση σχέσεων, επιστροφές προσώπων, αλλά και επισημοποίηση σχέσεων, θα είναι κάποια από τα σενάρια που θα βιώσουν.

-Τι σημαίνει για εσάς η λέξη «πρόβλεψη»;

Για μένα η λέξη πρόβλεψη σημαίνει να μπορώ να βλέπω τις καταστάσεις πως εξελίσσονται και να διαλέγω το δρόμο που δε θα δυσκολέψει τη ζωή μου περισσότερο. Σαφώς, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν, όμως, εκείνα που επιδέχονται αλλαγές γιατί να μη γίνουν προς όφελός μας. Βέβαια, μιλάμε με γνώμονα αυτά που θέλουμε ή περιμένουμε να είναι εφικτά. Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε ή να ονειροβατούμε και να θέλουμε η πρόβλεψη να είναι σύμφωνα με αυτά που θέλουμε να ακούσουμε και όχι να αντιστοιχεί με την πραγματικότητα.

-Πού σταματάει η αστρολογία και που αρχίζει η συμβουλευτική;

Η αστρολογία μας δίνει πληροφορίες για το χαρακτήρα, την προσωπικότητα, τις αδυναμίες, τις ικανότητές μας και ότι σχετίζεται με την πορεία της ζωής μας (δύσκολη- εύκολη περίοδος). Από εκεί και πέρα μπορεί να μας βοηθήσει ώστε ο καθένας μας να ικανοποιήσει τις ανάγκες του και εδώ ξεκινάει η συμβουλευτική.
Γνωρίζοντας τις κινήσεις των πλανητών και τις διελεύσεις που γίνονται, μπορούμε να βρούμε την καλύτερη περίοδο για αλλάξουμε πράγματα στη ζωή μας (π.χ. εργασία, σπίτι), να προχωρήσουμε σε μια σημαντική αγορά, να πραγματοποιήσουμε γάμο και άλλα πολλά. Μπορούμε να επιλέξουμε την κατάλληλη στιγμή που θα μας φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συγκεκριμένο έργο.

-H Πανσέληνος στις 14 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς πως θα επηρεάσει και ποια ζώδια;

Αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται με τον Άρη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, ενώ ταυτόχρονα Ερμής και Αφροδίτη περνάνε στο Ζυγό. Σίγουρα θα υπάρχουν προβληματισμοί και θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση για να μην εξαπατηθείτε. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα για να μη χάσετε τις ισορροπίες σας. Η επικοινωνία σας θα είναι ευκολότερη οπότε οι σχέσεις σας θα καλυτερεύσουν, όμως, ίσως καλεστείτε να πάρετε αποφάσεις κυρίως σε οικονομικά θέματα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς).

-Ποιο είναι, τελικά, το ζώδιο του 2019;

Παρότι μπορεί οι περισσότεροι να πουν ότι το 2019 δεν ήταν μια εύκολη και ευχάριστη χρονιά, ήταν η χρονιά που μετά από μια χαοτική τριετία έφερε βελτίωση και φρέσκο αέρα σε όλους τους τομείς. Περισσότερο ευνοημένοι είναι οι Παρθένοι, Τοξότες και Σκορπιοί.

-Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που σας έχει ζητηθεί;

Μου έχει ζητήσει πελάτισσα να προβλέψω αν θα παντρευτεί τον Κάρολο της Αγγλίας γιατί ήθελε να πάρει τη θέση της Καμίλα, τον οποίο πρίγκιπα εννοείται ότι δεν τον γνώριζε.
Όταν τη διαβεβαίωσα πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, αρνήθηκε να φύγει από το γραφείο αν δεν της έβρισκα τρόπο να τον χωρίσει και να παντρευτεί εκείνη.
Μετά από αρκετή ώρα κατάφερα να την πείσω πως δεν ήμουν αρμόδια για να της δώσω λύση στο πρόβλημά της και θα τη βοηθούσε περισσότερο μια επίσκεψη σε ένα ψυχολόγο.

-Ποιο είναι το motto σας;

Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο, γιατί αυτό περιμένει η ζωή από εμάς!

 

Διαβάστε επίσης

INTERVIEW

«Η μητέρα μου, και η αστείρευτη αγάπη της για τη ζωή, αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου» Μαρία Κηλαηδόνη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Gazarte, 18/2, η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τα σχέδιά της στην Αγγελική Λάλου και το allyou

INTERVIEW

«Η καλύτερη εποχή είναι εδώ και τώρα, κάτι που πάλευα χρόνια να καταλάβω στην πράξη» Λουίζα Σοφιανοπούλου

Λίγο πριν τραγουδήσει «Time of my life», η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lou Is, ή αλλιώς Λουίζα Σοφιανοπούλου, μίλησε στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr 

INTERVIEW

«Με εμπνέει η μέση γυναίκα που παλεύει για το καλό των παιδιών της και των οικείων της. Η γυναίκα αγωνίστρια της ζωής» Φωτεινή Δάρρα

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις στο Half Note, η εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr

Προτεινόμενα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!