Skip to main content

INTERVIEW

Ημερολόγια Lockdown - Παναγιώτης Πετράκης: "Απρόσμενο δώρο ο χρόνος με τον εαυτό μου"

Ο αγαπημένος ηθοποιός το βιώνει σαν μοναδική ευκαιρία για αναδιαπραγμάτευση των προτεραιοτήτων του



            Ημερολόγιο Καραντίνας - Ημέρα Χ

 

11:17 - Έγερση και μετά από αρκετό χουζούρι μικρή προσευχή για να καλωσορίσουμε τη μέρα.

12:05 - Ετοιμάζω διπλό ελληνικό καφέ και ψήνω κι έναν μονό για την Σόφη (μάνα) που μόλις ξύπνησε κι εκείνη. Παράλληλα βάζω στον Μέρλιν (σκύλος) να φάει.


12:21 - Μικρό στρέτσινγκ για να τεντωθούμε λίγο και μετά αραλίκι στον καναπέ για καμιά ώρα παίζοντας Bubble Witch Saga 3 στο κινητό, ακούγοντας παράλληλα ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση και απολαμβάνοντας τον καφέ μου ενώ ο Μέρλιν χώνει διαρκώς τη μουσούδα του στο χέρι μου γιατί θεωρεί ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι με τίποτα άλλο πέρα από το να παίζω μαζί του.



13:30 - Το παίρνω απόφαση ότι είναι ώρα για προπόνηση. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα καλλισθενικής γυμναστικής στο www.calimove.com από κάτι βόρειους τύπους που το έχουν τερματίσει το θέμα. Βλέπω στο κινητό τι πρόγραμμα έχω για σήμερα και δίνω πόνο!

15:32 - Ώρα για ντους κι αμέσως μετά πρωινό (ο Θεός να το κάνει τέτοια ώρα!!!). Pancakes με ασπράδια, βρώμη, φαγόπυρο, τυρί cottage, λίγες σταγόνες σοκολάτας και αγνό παρθένο μέλι με ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι.

16:20 - Έχει έρθει εντωμεταξύ email με κείμενα που πρέπει να εκφωνήσω, για κάποια διαφημιστικά που κάνω αυτόν τον καιρό, και τα χρειάζονται… χθες! Μπαίνω λοιπόν σε μια ντουλάπα μου, εδικά διαμορφωμένη σε στούντιο με παλτά, μπουφάν και παπούτσια για ηχομόνωση, με ένα μικρόφωνο που αγόρασα για να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου από το σπίτι, τα γράφω και τα στέλνω στον ηχολήπτη.

17:15 - Ώρα για περίπατο με Σοφή και Μέρλιν. Στέλνουμε το γνωστό 6 στο 13033 και βγαίνουμε για καμιά ωρίτσα να πάρουμε τον αέρα μας.

18:30 - Το “μεσημεριανό” μου: κοτόπουλο σε κομμάτια στο τηγάνι με λεμόνι και μουστάρδα, ρύζι μπασμάτι και σαλάτα πράσινη με ξηρούς καρπούς.

18:53 - Μελέτη φωνής/τραγούδι

20:50 - Ψήνω πάλι καφεδιά και κάθομαι να παρακολουθήσω Aida του Verdi με Netrebko και την απίστευτη mezzo Anita Rachvelishvili σε live stream που δίνει σήμερα η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης (κάθε μέρα παρέχει δωρεάν σε live stream και από μία συγκλονιστική παράσταση στο www.metopera.org). 

https://www.instagram.com/p/BvtG5BYHT8H/

22:30 - Διάλειμμα για το τελευταίο μου τσιμπολόγημα: 2 αυγά βραστά, 2 φέτες ψωμί ολικής αλειμμένες με τυρί κρέμα και βραστά λαχανικά και επιστροφή στην όπερα.

23:20 - Αραλίκι στον καναπέ με Σόφη και τον πανταχού παρών Μέρλιν για να δούμε 2-3 επεισόδια από το “Il Processo” (γαμάτο ιταλικό δικαστικό δράμα).

02:27 - Ώρα για κατάκλιση πια… Πλύσιμο δοντάκια, λίγο παιγνίδι με τον Μέρλιν και βουρ στα σκεπάσματα! Ανάγνωση λίγες σελίδες από το κατά Λουκάν ευαγγέλιο και Zzzzzzzzzz

           Ο πανταχού παρών Μέρλιν!

 

Διαβάστε επίσης

INTERVIEW

«Η μητέρα μου, και η αστείρευτη αγάπη της για τη ζωή, αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου» Μαρία Κηλαηδόνη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Gazarte, 18/2, η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τα σχέδιά της στην Αγγελική Λάλου και το allyou

INTERVIEW

«Η καλύτερη εποχή είναι εδώ και τώρα, κάτι που πάλευα χρόνια να καταλάβω στην πράξη» Λουίζα Σοφιανοπούλου

Λίγο πριν τραγουδήσει «Time of my life», η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lou Is, ή αλλιώς Λουίζα Σοφιανοπούλου, μίλησε στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr 

INTERVIEW

«Με εμπνέει η μέση γυναίκα που παλεύει για το καλό των παιδιών της και των οικείων της. Η γυναίκα αγωνίστρια της ζωής» Φωτεινή Δάρρα

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις στο Half Note, η εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30