Γιατί το κόκκινο πρέπει να γίνει ο πρωταγωνιστής των look σου

Το χρώμα που θα κάνει κάθε σου εμφάνιση μοναδική.

Κέλλυ Νόβακ

Το χρώμα που θα κάνει κάθε σου εμφάνιση μοναδική.

Πιστεύω πολύ στην ισχύ που έχει ένα χρώμα στις εμφανίσεις μας. Πρέπει να είναι μια απόχρωση ή ένας συνδυασμός αποχρώσεων που μπορεί να προσφέρει όχι μόνο στα look μας, αλλά και σε εμάς προσωπικά, ένα boost αυτοπεποίθησης.

Προσωπικά, για εμένα αυτό συμβαίνει πάντα όταν φοράω κόκκινο. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που σαν να έχει βαλθεί να κάνει κάθε στιγμή όταν το φοράω, μοναδική είτε πρόκειται για ένα έντονο και φωτεινό κόκκινο, είτε για μια πιο σκουρόχρωμη εκδοχή του, είτε για μια πιο κλασική απόχρωση. Το χρώμα αυτό, φαίνεται να λειτουργεί πάντα προς όφελός μας. Νομίζω ότι είναι το μόνο χρώμα που μπορεί να το κάνει αυτό. Γι’ αυτό λοιπόν και έχω σκοπό να σε πείσω σήμερα να φορέσεις ένα κόκκινο σύνολο, έστω και αν αυτό σημαίνει να το συμπεριλάβεις σε μια σου εμφάνιση ακόμα και ως λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι θα σου δώσει το κίνητρο για να κάνεις το outfit σου, εξαιρετικά θηλυκό και γεμάτο δυναμισμό.

Εάν πάντως χρειάζεται λίγη έμπνευση ή έστω μερικές εικόνες που θα σε βοηθήσουν να οραματιστείς την επόμενη εμφάνισή σου, τα παρακάτω looks πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν!

8red-looks-street-style-2016-01.jpg 8red-looks-street-style-2016-02.jpg 8red-looks-street-style-2016-03.jpg 8red-looks-street-style-2016-04.jpg 8red-looks-street-style-2016-05.jpg 8red-looks-street-style-2016-06.jpg 8red-looks-street-style-2016-07.jpg 8red-looks-street-style-2016-08.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares