Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς θα οργανώσεις σωστά τη βαλίτσα των διακοπών σου

Πάρε αυτά που χρειάζεσαι και μην ανησυχείς για το πώς θα χωρέσουν 



Η στιγμή που περίμενες όλο το χρόνο επιτέλους έφτασε. Η βαλίτσα έχει βγει από το πατάρι ή την αποθήκη, έχει καθαριστεί και είναι έτοιμη να γεμίσει με όλα τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα υποδήματα αλλά και διάφορα αγαπημένα σου αντικείμενα τα οποία θα σε συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές σου διακοπές. 

Οποιος κι αν είναι φέτος ο προορισμός σου, είτε το χωριό σου είτε κάποιο νησί ή βουνό ή ακόμα και ένα μέρος στο εξωτερικό, εμείς σου δίνουμε μερικά χρήσιμα tips για να οργανώσεις τη βαλίτσα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να χωρέσει όλα αυτά που θέλεις να έχεις μαζί σου και μάλιστα να τα έχεις σε τάξη. 

Αρχικά, φτιάξε μια λίστα με όλα όσα θέλεις να πάρεις μαζί σου. Πριν τα βάλεις στη βαλίτσα κάνε ένα ξεσκαρτάρισμα. Σκέψου ότι όταν πηγαίνεις ταξίδι θα χρειαστείς για παράδειγμα περισσότερα ρούχα για το πάνω μέρος του σώματος δηλαδή μπλούζες, top, ίσως και κάποια πουκάμισα. Σε αντίθεση με τα παντελόνια, τις φούστες και τα σορτσάκια τα οποία δεν θα λερωθούν τόσο εύκολα είτε από ιδρώτα είτε από άλλους παράγοντες. 

Φροντισε επίσης να πάρεις μαζί σου ρούχα τα οποία ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα. Το να δημιουργήσεις σύνολα τα οποία βασίζονται πάνω κάτω στους ίδιους χρωματικούς τόνους θα σε διευκολύνει πολύ ως προς τους συνδυασμούς και θα απογειώσει το στιλ σου χαρίζοντας του έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. 

Όταν φτάσεις στο σημείο να έχεις καταλήξει στο ποια θα είναι τα σύνολα σου, ακολούθησε διαφορετικούς τρόπους για να οργανώσεις τη βαλίτσα σου. Όσα ρούχα είναι φτιαγμένα από πιο μαλακά υφάσματα μπορείς να τα ρολάρει και να τα βάλεις μέσα στη βαλίτσα ενώ ρούχα από πιο σκληρό ύφασμα καλό είναι να διπλωθούν για να μην εμφανίσουν ζάρες και τσαλακωθούν. 

Τελος, μια βαλίτσα με θήκες είναι πάντοτε καλύτερη επιλογή για να αποθηκεύσεις τα πράγματα σου και να οργανώσεις ένα ταξίδι. Οι θήκες χρησιμεύουν καλυτερα για τα καλλυντικά, τα εσώρουχα, τις παντόφλες, τα κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ, ώστε να μην είναι σκόρπια στη βαλίτσα. 

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου