ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Φέτα με μυρωδικά
Όχι μόνο με ρίγανη και λάδι! Μια πρόταση από το ξένο blog The Closet Chef.
Γεωργία Κοντού
Υλικά:
φέτα
μείγμα ψιλοκομμένων μυρωδικών (ρίγανη, μαϊντανός, θυμάρι, δεντρολίβανο)
μία πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη
ξύσμα από 1/2 λεμόνι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βάλε τη φέτα σε μια πιατέλα και πασπάλισε με τα βότανα, την πιπερίτσα τσίλι, το ξύσμα λεμονιού και το πιπέρι. Ράντισε με άφθονο ελαιόλαδο. Σέρβιρε με ζεστό, φρυγανισμένο ψωμί.
Πηγή: The Closet Chef