Skip to main content

DO IT YOURSELF

Τσάι: 10 Σπιτικές Χρήσεις του που δεν Φανταζόσασταν

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται δεν πρέπει να πετάτε τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Υπάρχουν τουλάχιστον 10 χρήσεις τους τις οποίες δεν φαντάζεστε. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Διώχνει τις οσμές Σε αντίθεση με τα φτηνά αρωματικά χώρου που δεν είναι και καθόλου υγιεινά, το τσάι αφήνει ένα πολύ όμορφο άρωμα στο χώρο και απορροφάει τις άσχημες μυρωδιές χωρίς να τις καλύπτει. Βάλτε μερικά φακελάκια τσαγιού με άρωμα κανέλας, λεμονιού ή μέντας στις ντουλάπες σας και θα τις κάνετε να μοσχομυρίσουν.

Κρατάει τα φυτά σας ζωντανά Δώστε ενέργεια και ζωντάνια στα φυτά σας φυτεύοντας μέσα στο χώμα τους μερικά φύλλα από χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Το τσάι περιέχει μικρές ποσότητες αζώτου οι οποίες λειτουργούν ως φυσικό λίπασμα για τα φυτά. Με το που ποτίζετε τις γλάστρες σας τα θρεπτικά συστατικά του τσαγιού μεταφέρονται κατευθείαν στο χώμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Κικίλιας: Πάσχα στην αγκαλιά της Τζένης Μπαλατσινού και του γιου τους

Το τρυφερό ενσταντανέ που μοιράστηκε ο Υπουργός στο Instagram

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

CELEBS

Νικόλαος: Έτσι πέρασε το πρώτο του Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο αδερφός του, Παύλος, από την Ανάσταση