Skip to main content

DO IT YOURSELF

Δημιουργικό DIY: Φτιάξτε έναν Πίνακα με τα Χρώματα που έχει η Διακόσμηση σας

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Μιας και όλοι αγαπάμε πολύ περισσότερο τα πράγματα που φτιάχνουμε μόνοι μας από τα αγοραστά, σας έχουμε ένα καταπληκτικό DIY για να στολίσετε τον τοίχο σας. Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας πίνακα που θα ταιριάξετε με τα χρώματα της διακόσμησής σας.

Για να το κάνετε θα χρειαστείτε: απορροφητικό χαρτί, λαδομπογιές, διαλυτικό μπογιάς, μια λεκάνη με νερό, μεθυλοκυτταρίνη (χρησιμοποιείται για να πυκνώνει το νερό), στυπτηρία (βοηθάει στην ενίσχυση του χρώματος), σύριγγες, ένα κουτάλι κι ένα μεγάλο πινέλο.

Για να μην βυθιστεί το χρώμα σας στο νερό και να παραμείνει στην επιφάνεια, χρησιμοποιήστε λίγη μεθυλοκυτταρίνη για να πυκνώσει το νερό και να μην έχετε πρόβλημα. Αναμείξτε 1/4 φλ. τσαγιού μεθυλοκυτταρίνη με 2 λίτρα νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα για το τέλειο «πυκνό» νερό. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά