Ο Τζέφρυ Ευγενίδης για πρώτη φορά στην Αθήνα - AllYou.gr

Search

 

Ο Τζέφρυ Ευγενίδης για πρώτη φορά στην Αθήνα

Ο συγγραφέας του «Middlesex» έρχεται στις 27/9 στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

05 Σεπτεμβρίου 2018
Συντάκτης : Γωγώ Καρκάνη

Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ελληνικής καταγωγής Αμερικανός συγγραφέας Jeffrey Eugenides («Middlesex», «Αυτόχειρες παρθένοι», «Σενάριο γάμου», «Δελτία παραπόνων») επισκέπτεται την Αθήνα και συζητά με τη συγγραφέα Κάλλια Παπαδάκη και τη δημοσιογράφο και κριτικό βιβλίου Μικέλα Χαρτουλάρη για ζητήματα της μεικτής και της ρευστής ταυτότητας στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες, για το αν οι βιολογικοί ή οι κοινωνικοί παράγοντες καθορίζουν την προσωπικότητά μας, αλλά και για τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ σε συνθήκες κρίσης.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 27/9, στις 19.30, στην Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, με δελτία προτεραιότητας που θα διανέμονται από τις 18.30. Επίσης από τη Δευτέρα 17/9 θα υπάρχει η δυνατότητα προκράτησης μέσω του www.snfcc.org

Διοργανώνεται από τον οργανισμό «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του Δήμου Αθηναίων, την Πρεσβεία των ΗΠΑ, το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τις Εκδόσεις Πατάκη.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!