"Ο Κύριος": H νέα ενοχή

Μετά τις "50 Αποχρώσεις του Γκρι" η E L James επιστρέφει με νέο μυθιστόρημα

Νάντια G.

Έχει ήδη εισβάλει στο γραφείο, την τσάντα και το σπίτι μας.
Το βιβλίο περιγράφει τον πλούσιο bon viveur Μάξιμ Τρεβέλυαν, ως τον “Mister Big” που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στο πλευρό της και να χαίρεται το κάθε λεπτό χλιδής  που μόνο ένας τέτοιος άνδρας ξέρει να προσφέρει.

aaaaakyin.jpg

Τα πράγματα για τον Τρεβέλυαν αλλάζουν όταν κληρονομεί τον οικογενιακό τίτλο ευγενείας, αλλα φορτώνεται συνάμα και με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που τον πνίγουν ασφυκτικά. Πρέπει να μάθει όμως να ζει με αυτό τον τρόπο πια και να ξεχάσει την  ελευθερία που είχε. Όσο κι αν αυτό του φαίνεται δύσκολο στην αρχή, αργότερα θα νιώσει τι, αληθινά, θα πει δυσκολία!

aaaaakyinsi.jpg

Η  μεγάλη πρόκληση, μπαίνει στη ζωή του. Φοράει ψηλά τακούνια, έχει αινιγματικό βλέμμα και μυστηριώδη ψυχισμό! Καταφθάνει στην παγωμένη Αγγλία , με ένα καυτό σώμα και πολύ παρελθόν. Ο «κύριος» πρέπει να φανεί κύριος... Τα παθιασμένα του ένστικτα, όμως, άλλα προβλέπουν.

Ένα βιβλίο με αρκετά (δανεικά) στοιχεία πλοκής και γραφής από τις "50 αποχρώσεις του γκρι" αλλά και με μυστικά που όταν αποκαλύπτονται , θα βρεθείς μπροστά σε ανατροπές και εκπλήξεις. Επικίδυνες... αποστολές αλλά και ανεξέλεγκτα πάθη, θα κρατήσουν  το ενδιαφέρον σου αμείωτο.

 

Το νέο  μυθιστόρημα της E L James «Ο κύριος»  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares