Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

XMAS FAN GIFTS

Deluxe freak

Πάει ακόμη και στον ΑΒ με την Louis Vuitton!



 


To άρωμα Signorina του Ιταλικού οίκου μόδας Salvarore Ferragamo ίσως ταιριάξει χρωματικά με τα Ferragamo παπούτσια της. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα φέρει κύματα χαράς. Σε όλα τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών. 
  
Υπάρχει de luxe θηλυκό που η καρδιά της δεν θα χτυπήσει δυνατά με ένα Yves Saint Laurent κραγιόν (και μάλιστα limited edition!). Σε όλα τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών. 
 


O oρισμός της πολυτέλειας. Τα Manolo Blahnik παπούτσια είναι εκπληκτική επιλογή για ένα luxurious δώρο, μπορείς να τα βρείς στο παρακάτω link www.farfetch.com

https://www.instagram.com/p/B5PwNnjqH7u/

O Δανέζικος οίκος Georg Jensen κατέφθασε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στο Golden Hall, φέρνοντας πολυτελή και εξαιρετικής ποιότητας διακοσμητικά και κοσμήματα. Για την deluxe φίλη/φίλο, σου βρήκαμε εξαιρετικά στολίδια για το δέντρο και γούρια που θα τον/την ξετρελάνουν. Ποιότητα και σκανδιναβικό design είναι ο απόλυτος συνδυασμός.

  

Η πολυτέλεια είναι συνώνυμο του ονόματος της; Φοράει μόνο επώνυμα ρούχα και με τα υπόλοιπα παθαίνει αλλεργία; Σου βρήκαμε το κατάλληλο δώρο. Φυσικά ένα καλσόν Gucci, θα το ευχαριστηθεί σίγουρα, ειδικά τώρα στις γιορτές. Μπορείς να το παραγγείλεις εδώ.

 

 

Η απόλυτη παλέτα για το γιορτινό μακιγιάζ και το απόλυτο χρστουγεννιάτικο δώρο για την κολλητή σου. Οι περισσότερες γυναικείες έχουν αδυναμία στα καλλυντικά και εκείνη που θα το πάρει σαν δώρο, θα ξετρελαθεί. Δες περισσότερα εδώ.

 

“Attractive people, doing attractive things, in attractive places”: αυτή είναι η φιλοσοφία του διάσημου Αμερικάνου φωτογράφου του Χόλιγουντ, Slim Aarons  και τα υπέροχα λευκώματα με τις φωτογραφίες του, είναι ιδανικό δώρο για την φίλη σου που λατρεύει τους σταρ, την πεντάστερη πολυτέλεια, τις πισίνες και την high society. Θα τα βρεις εδώ στο amazon, αλλά μπορείς και να τα παραγγείλεις και σε μεγάλα βιβλιοπωλεία. Σε σώσαμε πάλι!

 



Αν θες να εντυπωσιάσεις την deluxe freak φίλη σου ή σύντροφό σου, τα φορέματα από Zeus & Dione θα πετύχουν σίγουρα τον σκοπό αυτό. Aρχαιοελληνική κομψότητα και glam υφάσματα είναι ιδανική επιλογή για την γιορτινή περίοδο. Μπορείς να τα βρεις στο eshop τους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

XMAS FAN GIFTS

Instagrammer

Ποστάρει πιο γρήγορα κι από τη σκιά  της!

XMAS FAN GIFTS

Eco warrior

Ανακυκλώνει με μανία καθημερινά

XMAS FAN GIFTS

Mamma mia

Μάνα κουράγιο!

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη