Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

XMAS FAN GIFTS

Health Guru

Θρησκεία της το  matcha και η yoga!




Το Gift Box Merry & Bright Bee Radiant ,που περιέχει ως 99% φυσική κρέμα προσώπου για λάμψη και κρέμα ματιών, της Apivita, θα σε κάνεις να εισπράξεις από την health guru φίλη σου μια μεγάλη αγκαλιά.  Θα το βρεις στα φαρμακεία και στα καστήματα καλλυντικών.


Λατρεύει την spa περιποίηση μετά από ένα μάθημα γιόγκα. Επειδή έτσι χαλαρώνει και κερδίζει ενέργεια, το gift box Ηave a Holly Jolly Christmas  από τα Messinian Spa θα την ενθουσιάσει.

Μια super ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο, που θα της μείνει αξέχαστο είναι η συμμετοχή της σε ένα health event. Κατά καιρούς διοργανώνονται πολλά τέτοια 2ήμερα ή μονοήμερα events που έχουν στόχο να προσφέρουν μια ή δυο ήμερες γεμάτες ευεξία, από την διατροφή μέχρι τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν αλλά και τις συζητήσεις. Από αυτό το δώρο μπορείς βέβαια να επωφεληθείς καθώς μπορείτε να το απολαύσετε μαζί. Τα event αυτά διοργανώνονται κυρίως μέσα από studio yoga. Κάνε search εδώ και σίγουρα θα βρείς κάτι που να ταιριάζει στα γούστα και των δυο σας. 

 

 

Φέτος για την γκουρού υγείας φίλης σου, προτείνουμε να της κάνεις δώρο δύο μαθήματα face yoga. Πρόκειται για την νέα τάση στην yoga με ασκήσεις προσώπου, που θα την κάνουν να λάμψει αμέσως και να δείχνει νέα και φρέσκια. Βρες λοιπόν εδώ, κλείσε το δώρο για την φίλη σου και γιατί όχι και για εσένα.




Ένας απόλυτος οδηγός για να δημιουργήσεις τις πιο υγιεινές λιχουδιές. Με το Holmes Place Cookbook, η φίλη σου θα μπορεί να συνδυάζει νοστιμιά με υγιεινή διατροφή και...ποιος ξέρει, ίσως για να σε ευχαριστήσει, να σε καλέσει  να απολαύσετε μαζί αυτές τις healthy πανδαισίες. Βρες το εδώ.


 

Γνωρίζεις πολύ καλά πως για να διατηρήσεις ένα υγιές κορμί, χρειάζεσαι πρώτα ένας υγιές μυαλό. Στο βιβλίο "Διαλογισμός: Εύκολα Και Αποτελεσματικά", ο κορυφαίος δάσκαλος διαλογισμού (Light Wankins) θα σου δείξει τους πιο εύκολους τρόπους για να αποκτήσεις διαύγεια και καθαρή σκέψη. Η Health Guru φίλη σου σίγουρα θα αγαπά τον διαλογισμό, κι αν δεν τον έχει ξεκινήσει  ακόμα, να είσαι βέβαιη πως τώρα θα το δοκιμάσει και θα το λατρέψει. Βρες το εδώ.

 

 

Διατηρεί τα smoothies φρέσκα έως και 24 ώρες, με την τεχνολογία ανάμειξης σε κενό αέρος, ενώ συγκρατεί και διατηρεί όλες τους τις βιταμίνες. Έτσι μπορείς να αποθηκεύσεις το ρόφημα σου στο ψυγείο και να το πιείς φρέσκο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Μπορεί να μετατρέψει ξηρούς καρπούς, καλαμπόκι, ή ρύζι, σε αλεύρι ή και ολόκληρα φρούτα και λαχανικά σε υγρή ενέργεια για το σώμα σου. Και μπορεί να πήρες το Vacuum Blender SBU 787 x της Sencor, δώρο για την αδελφή σου, που είναι health guru, αλλά σε βλέπω να το κρατάς εσύ! Και για να μην ζηλεύει κανείς, το σούπερ αυτό blender υπάρχει στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και εδώ.

 


Health guru χωρίς κολάν από Adidas για τις ώρες που γυμνάζεται δεν έχει. Οπότε μην το σκέφτεσαι καθόλου, αν ξέρεις πως αθλείται, τότε σίγουρα θα της φανεί χρήσιμο και θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα. Δες διάφορα σχέδια, πατώντας εδώ.

H σειρά ρούχων I hate people wellness t-shirts έχει  τα καλύτερα δώρα για τους health maniacs ή για οποιονδήποτε αλλεργικό στους ανθρώπους και τα χημικά! Αυτά τα αστεία t-shirts είναι unisex t-shirts και κυκλοφορούν σε 6 χρώματα. Θα τα προμηθευτείς εδώ.

 

 

H health guru φίλη αγαπά τα προϊόντα ομορφιάς του φαρμακείου, που δεν περιέχουν paraberns και την κάνουν πιο fit και όμορφη. Θα λατρέψει το σύστημα σύσφιξης και λάμψης της επιδερμίδας του προσώπου  Cream Boosters & Anti-Ageing Creams της Frezyderm γιατί είναι μια healthy επιλογή με ορατό αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε επίσης

XMAS FAN GIFTS

Instagrammer

Ποστάρει πιο γρήγορα κι από τη σκιά  της!

XMAS FAN GIFTS

Eco warrior

Ανακυκλώνει με μανία καθημερινά

XMAS FAN GIFTS

Mamma mia

Μάνα κουράγιο!

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!