Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

XMAS FAN GIFTS

Fashion victim

Αυτή κόβει την κορδέλα του A.F.W (Athens Fashion Week)



 


Οι μόδες, τα Παρίσια κι η Coco Chanel από τοίχο σε τοίχο! Δεν υπάρχει καλύτερο, από πίνακες που θα μετατρέψουν το living room της σε A.F.W και γι αυτό θα σ' ευγνωμονεί!  Wall - Pop culture wall art. Ιδανικό για Fashion lovers. Θα το βρεις εδώ

 

 

Tα λόγια είναι περιττά. Ότι και αν χρειαστείς για τις γιορτινές σου εμφανίσεις αυτές τις ημέρες θα τα βρεις στην festive collection της attrattivo. Πάτησε εδώ για να την δεις αναλυτικά.

 

Η νέα κολεξιόν της adidas είναι ότι πιο εντυπωσιακό αλλά και τολμηρό που σίγουρα η φίλη που ακολουθεί την μόδα κατά γράμμα, θα τολμήσει να την δοκιμάσει. Βρες τα όλα εδώ.  

Η παγέτα φέτος έχει την τιμητική της και είναι τόσο εντυπωσιακή και λαμπέρη, όσο οι γιορτές το απαιτούν. Αυτό το φόρεμα και γενικά όλη η party collection του Zara, έχει πολύ "δυνατά" κομμάτια για τα Χριστούγεννα.  Αγόορασέ τα  για τη  φίλη σου ή για τον εαυτό σου και λάμψτε (και οι δυο σας) όσο ποτέ. 


Ακολουθεί όλες τις διάσημες influencers και μυρίζεται τα trends από χιλιόμετρα μακριά; Bλέπει σε live streaming τα fashion shows του κόσμου τούτου; Θα σε αγαπά για πάντα αν της χαρίσεις το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο κουτί με το άρωμα Flower Bomb των Viktor & Rolf. Θα το βρεις στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών.


  
Mo-να-δικό! Δεν είναι άλλο από τη Χριστουγεννιάτικη μπάλα με το άρωμα Classique του Jean Paul Gaultier. Συλλεκτικό και fashion. Θα το βρεις στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών.

 


Και ποιά fashion victim γυναίκα δεν θα ξετρελενόταν με ένα ζευγάρι παπουτσιών από Dukas. Τα σχέδια πολλά... για κάθε γούστο, η ποιότητα των παπουτσιών εξαιρετική και το σίγουρο είναι πως θα την εντυπωσιάσουν. Bρες τα στο κατάστημα (22 Κing George B' avenue) ή στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, παντώντας εδώ

 

Και ποιό fashion girl δεν θα πετούσε από την χαρά του, αν έβλεπε μέσα από το κουτί και το περιτύλιγμα του δώρου, ένα λεύκωμα του εμβληματικού φωτογράφου μόδας Richard Avedon. Μπορείς να τα παραγγείλεις εδώ από τον εκδοτικό οίκο Abrams Books και είναι πραγματικά έργα τέχνης.

 

Στο δικό μας brand Zeus + Dione, εκτός από συγκλονιστικά και ελληνικότατα fashion κομμάτια, θα βρεις για δώρα  και μοναδικά κοσμήματα, επίσης εμπνευσμένα από την Ελληνική παράδοση. Κάνε κλικ εδώ και θα ξετρελαθείς.



Αυτά τα Χριστούγεννα, μοιράσου με τη φίλη σου όλα τα μυστικά για στυλ του Christian Dior. Αυτό το bestselling κλασικό βιβλίο μόδας θα της διδάξει τα πάντα: από το πώς να ντυθεί για έναν γάμο μέχρι το πώς να περπατάει με χάρη. Βρες το εδώ.


Εσύ ήξερες ότι το χρώμα του 2020 θα είναι το μπλε; Η fashion victim φίλη σου στοιχηματίζω πως θα το ξέρει σίγουρα. Διάλεξε λοιπόν να της πάρεις μανό από την τελευταία συλλογή της essie, έτσι ώστε να είναι έτοιμη να τσουγκρίσει για τη νέα χρονιά έχοντας τα πιο μοδάτα νύχια. Βρες το εδώ.
 

 

Διαβάστε επίσης

XMAS FAN GIFTS

Instagrammer

Ποστάρει πιο γρήγορα κι από τη σκιά  της!

XMAS FAN GIFTS

Eco warrior

Ανακυκλώνει με μανία καθημερινά

XMAS FAN GIFTS

Mamma mia

Μάνα κουράγιο!

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή