Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στην ψύχρα!

Ένα tip για τα γεύματα που σκοπεύεις να διατηρήσεις στην κατάψυξη.


Γεωργία Κοντού

Αν πρόκειται να βάλεις στην κατάψυξη ένα φαγητό που ετοιμάζεις, μην το αφήσεις να βράσει εντελώς. Βγάλ' το από την κατσαρόλα 5-10 λεπτά προτού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα (ανάλογα με το φαγητό) και βάλ' το κατευθείαν να παγώσει. Έτσι, όταν έρθει η ώρα να το ζεστάνεις, θα αποφύγεις τον κίνδυνο να παραβράσει. 

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες