Σαλάτα με καλαμπόκι, φασόλια και αβοκάντο

Μια δροσιστική και γρήγορη πρόταση. Καταναλώνεται ως συνοδευτικό ή ως κυρίως πιάτο.

Γεωργία Κοντού

Υλικά:

1 3-4 φλ. καταψυγμένο ή φρέσκο καλαμπόκι

40 ντοματάκια, κομμένα στη μέση

μια κονσέρβα φασόλια, χωρίς το λάδι

2 αβοκάντο, σε φέτες

1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1/4 φλ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

1 red onion, finely diced

Για το ντρέσινγκ

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμός από ένα λεμόνι

1-2 κ.γ. κύμινο

1/2 κ.γ. χονδροκομμένο αλάτι

1/2 φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Εκτέλεση:

1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από το ντρέσινγκ σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας.

2. Σε ένα μικρότερο μπολ, αναμείξτε τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύστε τη σαλάτα.

3. Ανακατέψτε προσεκτικά και αφήστε τη σαλάτα τουλάχιστον για 10 λεπτά στο ψυγείο να κρυώσει.

4. Ταιριάζει τέλεια με τάκος!

Πηγή: Produce on Parade



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares