Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σαλάτα με καλαμπόκι, φασόλια και αβοκάντο

Μια δροσιστική και γρήγορη πρόταση. Καταναλώνεται ως συνοδευτικό ή ως κυρίως πιάτο.


Γεωργία Κοντού

Υλικά:

1 3-4 φλ. καταψυγμένο ή φρέσκο καλαμπόκι

40 ντοματάκια, κομμένα στη μέση

μια κονσέρβα φασόλια, χωρίς το λάδι

2 αβοκάντο, σε φέτες

1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1/4 φλ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

1 red onion, finely diced

Για το ντρέσινγκ

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμός από ένα λεμόνι

1-2 κ.γ. κύμινο

1/2 κ.γ. χονδροκομμένο αλάτι

1/2 φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Εκτέλεση:

1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από το ντρέσινγκ σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας.

2. Σε ένα μικρότερο μπολ, αναμείξτε τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύστε τη σαλάτα.

3. Ανακατέψτε προσεκτικά και αφήστε τη σαλάτα τουλάχιστον για 10 λεπτά στο ψυγείο να κρυώσει.

4. Ταιριάζει τέλεια με τάκος!

Πηγή: Produce on Parade

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη συνταγή για πατάτες au gratin

Ένα all time classic comfort food που προσφέρει γευστική απόλαυση

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τηγανητός μπακαλιάρος με τέλειο κουρκούτι

Πώς να κλέψεις τις εντυπώσεις στο παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάνε τη γευστική διαφορά αυτή την 25η Μαρτίου με μια πεντανόστιμη σκορδαλιά

Με αυτή τη συνταγή θα καταφέρεις να απολαύσεις κάτι από την παραδοσιακή γεύση 

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή