Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σου (τη) σπάνε τα αυγά;

Ένα tip για να τα διατηρήσεις ακέραια στο βράσιμο.


Γεωργία Κοντού

Για να μην υπάρχει κίνδυνος να σπάσει ένα αυγό την ώρα που το βράζεις, βγάλε το από το ψυγείο μία με δύο ώρες νωρίτερα και άφησέ το σε θερμοκρασία δωματίου. Κατόπιν βάλε το προσεκτικά σε κατσαρόλα με νερό βρύσης και ρύθμισε τη θερμοκρασία στη μεσαία σκάλα. Έτσι, το σώζεις από το "σοκ" της απότομης αλλαγής θερμοκρασίας!

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Pasta time με γεμιστά κοχύλια

Αυτά τα κοχύλια δεν είναι θαλασσινά αλλά είναι σούπερ κρεμώδη και τυρένια!

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό και μυρωδάτο κέικ μήλου

Τα εξαιρετικά ζουμερά μήλα αρωματίζουν αυτό το ελαφρώς πικάντικο φρέσκο ​​κέικ μήλου που συνδυάζεται όμορφα με ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Υπέροχο ratatouille στον φούρνο

Μια εύκολη συνταγή με άρωμα Γαλλίας, εδώ σε μια ψητή εκδοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 4 Οκτωβρίου

Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού σας φίλου

INTERVIEW

Back to 80-90s, με Κώστα Μπίγαλη, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα

The biggest 80s & 90s party! Μπίγαλης, Βόσσου, Μαντώ και Πωλίνα, 6/10, Faliro Summer Theater

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Pasta time με γεμιστά κοχύλια

Αυτά τα κοχύλια δεν είναι θαλασσινά αλλά είναι σούπερ κρεμώδη και τυρένια!

Εγγραφείτε στο newsletter μας: