Φέτα με αρωματισμένο αγουρέλαιο κάπαρη και ελιές

Ο ιδανικός συνοδός της; Φρέσκο ζυμωτό ψωμί.

Γεωργία Κοντού

Συστατικά:

250 γρ φέτα ΠΟΠ

100 γρ ελιές

3-4 κουταλιές κάπαρη

10 κουτ.σούπας αγουρέλαιο

2 ματσάκια δενδρολίβανο

λίγο ρίγανη φρέσκια

Οδηγίες:

Αρωματίζετε ένα μικρό μπουκαλάκι αγουρέλαιο για μία εβδομάδα με δύο τρία κλαδάκια δενδρολίβανο και δύο φύλλα δάφνης.

Κόβετε την φέτα σε μικρά κομμάτια ρίχνετε την κάπαρη λίγα φύλλα δενδρολίβανο και τα περιχύνετε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο.

Η μικρή δημιουργία σας είναι έτοιμη για να βουτήξετε φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι.

Από: Giorgio

Πηγή: Gourmed.gr



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares