Συστατικά:
250 γρ φέτα ΠΟΠ
100 γρ ελιές
3-4 κουταλιές κάπαρη
10 κουτ.σούπας αγουρέλαιο
2 ματσάκια δενδρολίβανο
λίγο ρίγανη φρέσκια
Οδηγίες:
Αρωματίζετε ένα μικρό μπουκαλάκι αγουρέλαιο για μία εβδομάδα με δύο τρία κλαδάκια δενδρολίβανο και δύο φύλλα δάφνης.
Κόβετε την φέτα σε μικρά κομμάτια ρίχνετε την κάπαρη λίγα φύλλα δενδρολίβανο και τα περιχύνετε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο.
Η μικρή δημιουργία σας είναι έτοιμη για να βουτήξετε φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι.
Από: Giorgio
Πηγή: Gourmed.gr