ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Φέτα με αρωματισμένο αγουρέλαιο κάπαρη και ελιές
Ο ιδανικός συνοδός της; Φρέσκο ζυμωτό ψωμί.
Γεωργία Κοντού
Συστατικά:
250 γρ φέτα ΠΟΠ
100 γρ ελιές
3-4 κουταλιές κάπαρη
10 κουτ.σούπας αγουρέλαιο
2 ματσάκια δενδρολίβανο
λίγο ρίγανη φρέσκια
Οδηγίες:
Αρωματίζετε ένα μικρό μπουκαλάκι αγουρέλαιο για μία εβδομάδα με δύο τρία κλαδάκια δενδρολίβανο και δύο φύλλα δάφνης.
Κόβετε την φέτα σε μικρά κομμάτια ρίχνετε την κάπαρη λίγα φύλλα δενδρολίβανο και τα περιχύνετε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο.
Η μικρή δημιουργία σας είναι έτοιμη για να βουτήξετε φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι.
Από: Giorgio
Πηγή: Gourmed.gr
SELECTIONS
- Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024
- 6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση
- Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή
- Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης