ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Φέτα με μυρωδικά
Όχι μόνο με ρίγανη και λάδι! Μια πρόταση από το ξένο blog The Closet Chef.
Γεωργία Κοντού
Υλικά:
φέτα
μείγμα ψιλοκομμένων μυρωδικών (ρίγανη, μαϊντανός, θυμάρι, δεντρολίβανο)
μία πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη
ξύσμα από 1/2 λεμόνι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βάλε τη φέτα σε μια πιατέλα και πασπάλισε με τα βότανα, την πιπερίτσα τσίλι, το ξύσμα λεμονιού και το πιπέρι. Ράντισε με άφθονο ελαιόλαδο. Σέρβιρε με ζεστό, φρυγανισμένο ψωμί.
Πηγή: The Closet Chef
SELECTIONS
- Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024
- 6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση
- Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή
- Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης