ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Iταλική bruschetta
Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο
Υλικά
4 φέτες ψωμί χωριάτικο
3 αυγά βραστά κομμένα σε ροδέλες ή τηγανητά
12 φέτες σαλάμι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Τοστάρουμε τις φέτες ψωμιού στην ψηστιέρα. Τις περνάμε με λίγο ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι και απλώνουμε επάνω τις ροδέλες από τα αυγά τα βρασμένα ή τα τηγανητά και τις φέτες από το σαλάμι.
Για μια πιο vegan εκδοχή χρησιμοποίησε σπανάκι, αβοκάντο, πιπεριές και άφθονη τομάτα.
Πηγή: Botrini.gr
SELECTIONS
- 6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου
- 5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια
- Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica
- Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν