ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Όχι άλλο αλάτι!
Σου έπεσε υπερβολικό αλάτι στο φαγητό; Ακολούθησε το παρακάτω tip!
Γεωργία Κοντού
Μην αγχώνεσαι, δεν χρειάζεται να πετάξεις το περιεχόμενο της κατσαρόλας. Απλώς ξεφλούδισε μια πατάτα, τοποθέτησέ τη στην κατσαρόλα και άφησέ τη να βράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Θα απορροφήσει όλο το επιπλέον αλάτι.
SELECTIONS
- Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024
- 6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση
- Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή
- Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης