ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Το πιο εύκολο σνακ για μικρούς και μεγάλους!
Αυγοφέτες φούρνου.
Γεωργία Κοντού
Υλικά:
6 φέτες ψωμί
2 μεγάλα αυγά
3 κ.σ. γραβιέρα τριμμένη
180 ml γάλα
πάπρικα γλυκιά
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά με το γάλα.
Περιχύνουμε τις φέτες και τις αναποδογυρίζουμε να μουσκευτούν καλά και από τις 2 πλευρές.
Λαδώνουμε ένα ταψί και τις τοποθετούμε. Ρίχνουμε μπόλικη πάπρικα και την γραβιέρα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Τις απολαμβάνουμε ζεστές.
Χρησιμοποιήστε χθεσινό ψωμί για την εκτέλεση της συνταγής. Εύκολο, γρήγορο και χορταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Καλή σας όρεξη.
Δες τη συνταγή βήμα βήμα εδώ: Ditucook.blogspot.gr
SELECTIONS
- Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;
- Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens
- 5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα
- «Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ