ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Μελιτζάνα; Πίκρα!
Tips για να σου μείνει μόνο η γλύκα της...
Γεωργία Κοντού
Αν οι μελιτζάνες είναι πολύ πικρές για τα γούστα σου, υπάρχει μια "κλασική" μέθοδος για να τις ξεπικρίσεις: Τις κόβεις, κανονικά, σε κομμάτια. Τις βάζεις σε ένα μπολ με αλατισμένο νερό και τις αφήνεις για μισή-μία ώρα. Στη συνέχεια τις ξεπλένεις και είναι έτοιμες για μαγείρεμα!
SELECTIONS
- 5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών
- 6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις
- 5 ενδείξεις ότι πρέπει να επενδύσεις σε μια μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά
- 6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου