Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σκόρδο: καθάρισε με τη μία!

Πώς θα το ξεχωρίσεις και μετά θα ξεμυρίσεις;


Γεωργία Κοντού

Για να διαχωρίσεις τις σκελίδες του, πιάσε ένα ολόκληρο σκόρδο με το κοτσάνι προς τα κάτω και κοπάνησέ το με δύναμη πάνω σε μια λεία επιφάνεια. Αν δεν το πετύχεις με τη μία, μην απογοητευτείς: δοκίμασε ξανά.

Για να απαλλαγείς από τη μυρωδιά του μετά το καθάρισμα, τρίψε τα χέρια σου με μία πρέζα ελληνικού καφέ. Ή, αν το χρησιμοποιείς συνέχεια στη μαγειρική σου, επένδυσε σε μια ειδική μεταλλική πλάκα που μπορείς να χρησιμοποιείς σαν σαπούνι για να απομακρύνεις και τις πιο έντονες οσμές.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαυστικό κοτόπουλο με κρέμα, τυρί και σπαράγγια

Ένα εύκολο, υγιεινό και γευστικό πιάτο που θα σε χορτάσει υπέροχα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;