Καλαμποκόψωμο με βούτυρο, μπέικον και τσίλι
Μια συνταγή που είναι βούτυρο στο... ψωμί κάθε λάτρη της γαστρονομίας!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Σουφλέ καρότου
Ένα πεντανόστιμο, πρωτότυπο και εορταστικό σουφλέ που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Αυτήν την εβδομάδα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μάς φτιάχνει Mediterranean Tears
O αγαπημένος μας bartender μάς σερβίρει ένα aperitivo ιδανικό για να συνοδεύσεις το brunch σου ή να ξεκινήσεις το απόγευμά σου!
Γράφτηκε Από Τον/Την Μάριος Ηλιόπουλος
«Τηγανιτό» σάντουιτς με ψητή γαλοπούλα, μπρι και κράνμπερι
Έχεις (χθεσινή) γαλοπούλα; Φτιάξε ένα σάντουιτς!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Δίπλες
Ξέρεις εκείνο το ρητό που λέει «Δεν είναι γιορτές άμα δεν έχεις δίπλες»; Το τραπέζι σου σήμερα «έχει» γιορτές!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Η Ελευθερία Αλιφιεράκη μάς φτιάχνει κανελόνια με καπνιστή γαλοπούλα, καλαμπόκι και τυρί
Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής elalifieraki.blogspot.gr, σου προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Ελευθερία Αλιφιεράκη
Γαλοπούλα γεμιστή με σύκα και ρύζι
Ρεβεγιόν στο σπίτι; Αυτή η πανεύκολη και νόστιμη συνταγή για γαλοπούλα θα ενθουσιάσει ακόμα και τους πιο (γευστικά) απαιτητικούς καλεσμένους!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Σούπα με κουνουπίδι και salsa αβοκάντο
Ταιριάζει το κρεμμώδες αβοκάντο με το ιδιαίτερο και «παρεξηγημένο» κουνουπίδι; Κι όμως, ναι! Αυτός ο θεϊκός συνδυασμός μάλιστα θα σε γεμίσει απόλαυση, θα σε ...
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Η Ελευθερία Αλιφιεράκη μάς φτιάχνει μελομακάρονα
Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής elalifieraki.blogspot.gr, σου προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Ελευθερία Αλιφιεράκη
Fudge σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης
Γρήγορο, εύκολο και... λιώνει στο στόμα! Με άλλα λόγια: θα μας ευχαριστείς για αυτήν την στιγμή!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Ζεστό κρασί (Glühwein)
Μια παραδοσιακή συνταγή από την Γερμανία, σήμερα σου χαρίζει στιγμές (ζεστής) απόλαυσης!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου
Ρόστι σελινόριζας και πατάτας
Η σελινόριζα δίνει την έντονη και μυρωδάτη γεύση της στο «ανεπίσημο» εθνικό πιάτων των Ελβετών.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου