Skip to main content

Καλαμάρια στιφάδο

Μπορεί να τα έχεις συνηθίσει ψητά, συνοδεία τηγανιτής πατάτας και με θέα... θάλασσα, αλλά αυτή η συνταγή σου δείχνει πώς θα τα απολαύσεις δίπλα στο αναμμένο ...
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Γαλλική κρεμμυδόσουπα

Μια σούπα τόσο απολαυστική που θα θέλεις να γευθείς μέχρι και την τελευταία της σταγόνα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Σάλτσα πέστο με άγριο σκόρδο

Ψάχνεις για μια καινούρια γευστική εμπειρία; Πέστο... κι έγινε, με αυτήν την υπέροχη παραλλαγή της κλασικής συνταγής!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Πίτσα με τσένταρ, παντζάρι και μήλο

Η πιο ιδιαίτερη πίτσα που έχεις φάει ποτέ "απαιτεί" παντζάρια, μήλα και 30 λεπτά από τον χρόνο σου!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Σαλάτα με αντίδια και εσπεριδοειδή

Η απόλυτη γλυκόξινη απόλαυση έρχεται σήμερα στο τραπέζι σου!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Αυτήν την εβδομάδα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μάς φτιάχνει Mediterranean Three To One

O head bartender του 6 d.o.g.s. μάς σερβίρει ένα «ξεχασμένο» cocktail με άρωμα Μεσογείου, βγαλμένο από τις σελίδες του νέου cocktail menu που έρχεται σύντομα...
Γράφτηκε Από Τον/Την Μάριος Ηλιόπουλος

Light τάρτα λεμονιού

Κανείς δεν θα καταλάβει ότι πρόκειται για μία πιο light τάρτα λεμονιού! Η βάση έχει βουτυρένια γεύση και η κρέμα μοσχομύριζει λεμόνι. Και το καλύτερο; Δε θα ...
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Η Ελευθερία Αλιφιεράκη μάς φτιάχνει παέγια με θαλασσινά

Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής elalifieraki.blogspot.gr, σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Ελευθερία Αλιφιεράκη

Burger με χοιρινό

Στην θέση του κλασικού κιμά, εμείς χρησιμοποιούμε βραστό χοιρινό με μπαχαρικά, κομμένο σε μικρά κομμάτια και φτιάχνουμε το ένα ζουμερό και πρωτότυπο burger!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Muffin με αρακά και απάκι

Πρέπει να μας πιστέψεις: αυτό το muffin είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την ημέρα σου!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Κοτόπουλο στιφάδο με ρεβίθια

Μια αμιγώς χειμερινή συνταγή, που μοιάζει με κοτόσουπα αλλά δεν είναι!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει σύκα γεμιστά με μους τυριών, μπουκέτο άγριας ρόκας και βινεγκρέτ βατόμουρο, crispy chamon prosuto

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Εγγραφείτε στο newsletter μας: