Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Η εποχή του Καρκίνου έρχεται να μας κάνει όλους λίγο καλύτερους

Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η εποχή του Καρκίνου



Το ζωδιακό ημερολόγιο έχει μια συγκεκριμένη αίσθηση. Ακριβώς όπως μπορεί να νιώθουμε λίγο απομονωμένοι στο τέλος της ψυχρής εποχής του Ταύρου, επιπλέουμε στην ταραχώδη εποχή των Διδύμων, όταν τα κοινωνικά μας ημερολόγια είναι γεμάτα. Και μετά, έρχεται η ώρα για τη συναισθηματική, διαισθητική σεζόν του Καρκίνου – αρκετές εβδομάδες κατά τις οποίες μπορούμε πραγματικά να εμβαθύνουμε κάποιες από τις συνδέσεις που περάσαμε τον τελευταίο μήνα αναζωπυρώνοντας ή δημιουργώντας.

Κυβερνούμενο από το φεγγάρι, το οποίο χρησιμεύει ως η συναισθηματική πυξίδα της αστρολογίας, το κύριο ζώδιο του νερού Καρκίνος έχει να κάνει με τα συναισθήματά σας και να δεσμευτείτε με τον κοντινότερο και τον αγαπημένο σας. Δεν είναι περίεργο που αυτή είναι μια περίοδος που επικεντρωνόμαστε ιδιαίτερα στο να απολαμβάνουμε τον χρόνο διακοπών με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε πηγαίνουμε βαθιά κατά τις καλοκαιρινές αποδράσεις είτε βλέποντας μια αστραφτερή επίδειξη πυροτεχνημάτων.

Ενώ ο ήλιος είναι στον Καρκίνο, θα μπορούσατε να είστε περισσότερο τρυφεροί – συναισθηματικοί, θυελλώδεις και περιποιητικοί. Αλλά ανεξάρτητα από το αν μένετε μέσα ή βγαίνετε έξω, είναι μια εποχή του χρόνου που έχει τη δυνατότητα να σας φέρει πραγματικά πιο κοντά στους πιο κοντινούς και αγαπημένους μας και να σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τα δικά σας συναισθήματα (ένα βασικό χαρακτηριστικό των ζωδίων του Καρκίνου παντού). Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εποχή του Καρκίνου το 2023.

Πότε είναι η εποχή του καρκίνου;

Το 2023, η περίοδος του Καρκίνου ξεκινά στις 22 Ιουνίου και τελειώνει στις 22 Ιουλίου, όταν ο ήλιος μπαίνει στον Λέοντα. Το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ο κυβερνήτης του τέταρτου οίκου του σπιτιού, η εποχή του Καρκίνου μπορεί να επαναφέρει την εστίασή σας στις ρίζες και την εσωτερική σας ζωή. Με τον ήλιο να λάμπει έντονα και τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, οι μέρες στην παραλία και τα καλοκαιρινά ταξίδια θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι σε πλήρη εξέλιξη, αλλά μπορεί να είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν μπορούμε να περάσουμε ποιοτικό χρόνο φωλιάζοντας με τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε περισσότερο και που νοιάζονται για μας.

Κριός

Συνήθως θέλετε να απογειωθείτε ύστερα από μια ζόρικη περίοδο, να βγείτε στον δρόμο, να ξεκινήσετε μια πολύ απαιτητική προπόνηση ή να εγγραφείτε σε έναν ημιμαραθώνιο με φίλους. Αλλά Κριοί, αυτή η εποχή του Καρκίνου βάζει τον ήλιο στον τέταρτο οίκο της ζωής σας στο σπίτι, που μπορεί να αναδείξει τον εσωτερικό καναπέ σας. Ναι αλήθεια. Θα θέλετε να παραμείνετε στη νέα εμμονή σας με τη ροή ροής με τους σημαντικούς ή τους αγαπημένους σας και ίσως ακόμη και να σχεδιάζετε μια φιλόξενη διαμονή.

Ταύρος

Για εσάς, Ταύροι, η εποχή του Καρκίνου έχει να κάνει με τη συλλογή πληροφοριών, γιατί ο ήλιος θα κινείται μέσω του τρίτου οίκου επικοινωνίας σας. Ακόμα κι αν δεν σκέφτεστε ενεργά τη συλλογή πληροφοριών, θα ξοδεύετε περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως με φίλους και συναδέλφους. Επιπλέον, μπορείτε να ανυπομονείτε να συμμετάσχετε σε συνομιλίες με υπερ-κινούμενα σχέδια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δημιουργικές, συνεργατικές ιδέες και έργα.

Δίδυμοι

Η εποχή του Καρκίνου φέρνει την εστίασή σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό, Δίδυμοι, χάρη στον ήλιο που περνά μέσα από τον δεύτερο οίκο των εισοδημάτων σας. Θα αισθάνεστε σίγουροι ότι θα αναλάβετε νέες ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα, θα ανεβάσετε το υπάρχον σχέδιο παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο και, ενδεχομένως, θα ζητήσετε αύξηση ή περισσότερες ευθύνες.

Καρκίνος

Καλώς ήρθες στην εποχή σου, Καρκίνε! Με τον ήλιο να διασχίζει τον πρώτο οίκο του εαυτού σας, θα μπορούσατε να είστε έτοιμοι να κάνετε σημαντικές κινήσεις δύναμης για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας για μεγάλη εικόνα. Και επειδή η προσωπική σας επωνυμία θα είναι πάνω από το μυαλό σας, θα μπορούσατε επίσης να λάβετε τη δύναμη να κάνετε βήματα για να βελτιώσετε την αυτοπαρουσίασή σας, όπως να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας κάνοντας μια προσωπική συνεδρία styling ή πειραματιζόμενοι με μια νέα ρουτίνα περιποίησης δέρματος.

Λέων

Αν και γενικά είστε τόσο προσανατολισμένοι στη δράση, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή χαμηλών τόνων για εσάς, Λέοντες, χάρη στο γεγονός ότι ο ήλιος, που κυβερνά το ζώδιό σας, διασχίζει τον 12ο οίκο της πνευματικότητάς σας. Αυτή είναι η ζώνη από την οποία διασχίζουν οι πλανήτες στο δρόμο τους για να χτυπήσουν το ανερχόμενο ζώδιο και τον πρώτο οίκο του εαυτού σας, επομένως είναι σαν να βρίσκεστε στα παρασκήνια πριν ξεκινήσετε τη μεγάλη παράσταση. Είναι καιρός να αναστοχαστείς τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να πετύχεις μόλις έρθει η ώρα σου να λάμψεις.

Παρθένος

Ετοιμαστείτε να γίνετε πιο κοινωνικοί, Παρθένοι. Αν και η σεζόν των Διδύμων τείνει να σας κάνει να μηδενίζετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, η εποχή του Καρκίνου μπορεί να μετατρέψει μια σόλο ή έναν προς έναν προσπάθεια σε ομαδική υπόθεση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ήλιος διέρχεται από τον 11ο οίκο της φιλίας και της δικτύωσης σας, υποκινώντας την επιθυμία –και την ικανότητά σας– να ενωθείτε με άλλους για να περάσετε τη γραμμή του τερματισμού σε έργα κοντά στην καρδιά σας.

Ζυγός

Η εποχή του Καρκίνου μπορεί να αυξήσει την ένταση στις φιλοδοξίες σου, Ζυγέ, επειδή ο 10ος οίκος της καριέρας σου έχει ενεργοποιηθεί τώρα. Εάν θέλεις να ανεβείς σε μια πιο ανώτερη θέση, να προτείνεις έναν συναρπαστικό πελάτη ή να καλέσεις μια συνάντηση με έναν ανώτερο υπάλληλο για να συζητήσετε το μακροπρόθεσμο όραμά σας, αυτές οι τέσσερις εβδομάδες θα μπορούσαν να είναι μια ιδιαίτερα ευεργετική στιγμή για να το κάνετε αυτό. Είναι πραγματικά καιρός να μπείτε στη δύναμή σας.

Σκορπιός

Η εποχή του καρκίνου έχει να κάνει με το να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου, Σκορπιέ, κάτι που μπορεί να είναι συναρπαστικό αλλά και εντελώς φρικτό για ένα πλάσμα συνήθειας όπως εσύ. Ο ήλιος διασχίζει τον ένατο οίκο της περιπέτειας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάτι που θα μπορούσε να σας δει να περπατάτε σε αχαρτογράφητη περιοχή – είτε παίρνετε ένα διαδικτυακό μάθημα είτε ένα ταξίδι μεγάλων αποστάσεων. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε την αυτοπεποίθηση να κάνετε την εμπειρία πραγματικά ικανοποιητική.

Τοξότης

Ως ελεύθερος λάτρης της περιπέτειας, προτιμάτε να αναλάβετε δράση παρά να κολυμπήσετε στα συναισθήματά σας, ειδικά στα πιο βαθιά. Αλλά η εποχή του Καρκίνου θα σας προκαλέσει Τοξότες να κάνετε ακριβώς αυτό, επειδή ο ήλιος διασχίζει τον όγδοο οίκο των συναισθηματικών σας δεσμών. Αυτή η στιγμή έχει να κάνει με τη σύνδεση σε ένα πιο οικείο επίπεδο με τον σύντροφό σας ή τους αγαπημένους σας.

Αιγόκερως

Η εποχή του Καρκίνου ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στις βασικές σας σχέσεις ένας προς έναν - είτε είναι ρομαντικές, πλατωνικές είτε επαγγελματικές – επειδή ο ήλιος διασχίζει τον έβδομο οίκο της συνεργασίας σας, Αιγόκεροι. Είτε εσείς και ο σύντροφός σας προχωράτε προς έναν κοινό στόχο είτε σχεδιάζετε μια επιχειρηματική πρόταση με έναν συνάδελφο, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για να συνεργαστείτε στενά ως μέρος ενός ζευγαριού.

Υδροχόος

Κρατώντας την καθημερινή ρουτίνα σας πιστά και φροντίζοντας να τηρείτε όλες τις ανάγκες σας (όπως τα ραντεβού με τον οδοντίατρο) και τις επιθυμίες σας (όπως αυτό το νέο μάθημα γιόγκα) θα μπορούσατε να αισθάνεστε λιγότερο αγχωτικοί τώρα, χάρη στον ήλιο που διασχίζει τον έκτο οίκο ευεξίας σας και καθημερινής ρουτίνας, Υδροχόοι. Θα είστε πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να δημιουργήσετε ισορροπία στο πρόγραμμά σας.

Ιχθύς

Η εποχή του Καρκίνου μπορεί να είναι μια από τις πιο εγκάρδιες, δημιουργικές περιόδους του έτους για εσάς, Ιχθύς, επειδή ο ήλιος βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού, του παιχνιδιού και της δημιουργικότητας. Όσο περισσότερα μπορείτε να εκφράσετε για αυτά τα βαθιά συναισθήματα στην αγαπημένη σας καλλιτεχνική έξοδο ή εγκάρδια κείμενα στους καλύτερους φίλους σας, τόσο πιο ανάλαφροι και πιο συνδεδεμένοι θα νιώσετε.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της