Skip to main content

ΑΣΚΗΣΗ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

7 τρόποι για να πηγαίνεις συχνότερα στο γυμναστήριο

Η συχνή γυμναστική χρειάζεται κίνητρα και εμείς τα έχουμε συγκεντρωμένα για εσέναΗ επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές σηματοδοτεί και την επιστροφή στις συνήθειές μας όπως η γυμναστική. Όμως δεν είναι λίγες οι φορές που πιάνεις τον εαυτό σου να μην αντέχει ακόμη ένα σετ κοιλιακών ή 5 χιλιομέτρων στο διάδρομο και να προτιμά την ασφάλεια της παρακολούθησης μιας ταινίας στον καναπέ συνοδεία μπισκότων. Το Platform έχει όμως όλους τους τρόπους να σε κινητοποιήσει ώστε να πηγαίνεις συχνότερα στο γυμναστήριο.

Βάλε όμορφα ρούχα

Το να φοράς τα παλιά μπλουζάκια του αδερφού σου ή μια φόρμα γυμναστικής από το Λύκειο μπορεί να είναι βολικό, όμως σίγουρα δεν θα σου φτιάξει ιδιαίτερα τη διάθεση. Το να διαλέξεις όμως όμορφα ρούχα γυμναστικής σου δίνει το απαραίτητο κίνητρο να σηκωθείς από τον καναπέ και να τα δείξεις! Στην πραγματικότητα, η ίδια η κίνηση του να αλλάξεις ρούχα είναι από μόνη της αρκετή για τον εγκέφαλο ώστε να μπει σε mood βγαίνω-από-το-σπίτι, πράγμα που θα κάνει πιο εύκολη την επίσκεψή σου στο γυμναστήριο.

Δεσμεύσου να γυμνάζεσαι με έναν φίλο/-η

Το να παραλήψεις μια ημέρα από το πρόγραμμα της γυμναστικής σου θα προκαλέσει σίγουρα τύψεις σε εσένα, αλλά δεν είναι πως χάλασε κι ο κόσμος. Όταν όμως έχεις δεσμευθεί να γυμνάζεσαι με έναν φίλο/-η είναι δύο πλέον τα άτομα που θα απογοητεύσεις, οπότε το σκέφτεσαι πολύ καλά πριν να ακυρώσεις ακόμη μια εξόρμηση στο γυμναστήριο.

Πήγαινε νωρίς

Όταν ξυπνάς νωρίς το πρωί για γυμναστική και ξεκινάς την ημέρα σου κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο οργανισμός σου συνηθίζει σε αυτή τη ρουτίνα και είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρείς ένα υγειές πρόγραμμα γυμναστικής στην καθημερινότητά σου. Οι πρώτες φορές ενδέχεται να είναι δύσκολες, μετά όμως ποιος σε πιάνει!

Άλλαξε τη ρουτίνα σου

Μπορεί ο λόγος που δεν βρίσκεις κίνητρο να πας για γυμναστική να μην είναι άλλος από το ότι έχεις απλά βαρεθεί τη γυμναστική που κάνεις. Δοκίμασε να αλλάξεις πρόγραμμα στα όργανα ή ολόκληρη τη φιλοσοφία του πως γυμνάζεσαι, δίνοντας μια ευκαιρία στη γιόγκα ή στην κολύμβηση, και θα δεις ότι η διάθεση για γυμναστική θα επανέλθει.

Γυμνάσου κοντά στο σπίτι σου

Αυτό το στούντιο πιλάτες του κέντρου που γράφτηκες στην αρχή της χρονιάς είναι πραγματικά φοβερό, αλλά η 1,5 ώρα που χρειάζεσαι για να φτάσεις ίσως αποτελεί το πραγματικό εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και τη γυμναστική που κάποτε ορκίστηκες να μην παρατήσεις. Διάλεξε έναν χώρο κοντά στο σπίτι σου, σε απόσταση που να μπορείς να κάνεις περπατώντας ή τρέχοντας για ζέσταμα και δεν θα χάσεις.

Κάνε γυμναστική με έναν trainer

Όπως όταν δεσμεύεσαι με έναν φίλο δεν σου είναι εύκολο να αναβάλεις τη γυμναστική σου, έτσι και όταν κάνεις μαθήματα με έναν επαγγελματία διατηρείς ένα σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής, λαμβάνοντας επίσης και τις κατάλληλες οδηγίες για το σώμα και τις δυνατότητές σου.

Κάνε εικόνα τα επιθυμητά σου αποτελέσματα

Και αν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργεί για εσένα, τότε προσπάθησε να κάνεις εικόνα το σώμα που θα αποκτήσεις κάνοντας συστηματική γυμναστική, όπως και τη βελτίωση στην ποιότητα ζωής σου και την υγεία σου. Και τότε θα σηκωθείς μια ώρα αρχύτερα για να επισκεφθείς το γυμναστήριο!

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΚΗΣΗ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

5 είδη άσκησης στη φύση για σώμα και πνεύμα σε φόρμα

Τι να επιλέξεις σαν είδος γυμναστικής για καθημερινή επαφή με τη φύση και χαλάρωση του πνεύματος

ΑΣΚΗΣΗ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Breathe Right®: πάρε τον έλεγχο της αναπνοής σου και ανάπνευσε καλύτερα

Πώς να αναπνέεις καλύτερα, νύχτα και μέρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την καθημερινότητά σου, εύκολα και με φυσικό τρόπο

ΑΣΚΗΣΗ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Πώς να βάλεις το personal training στη ζωή σου και τι οφέλη σου προσφέρει

Ετοιμάσου να αναβαθμίσεις την προπονητική σου ρουτίνα και να δεις μάξιμουμ αποτελέσματα εκγύμνασης στο Eight Boutique Gym

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 19 Ιουνίου

Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου

ΣΧΕΣΕΙΣ

14 ενδείξεις ότι ο πρώην σας εξακολουθεί να έχει εμμονή μαζί σας

Ποια σημάδια δείχνουν ότι είναι ακόμα κολλημένος

FASHION RADAR

Ποιας Ελληνίδας σχεδιάστριας ήταν το εντυπωσιακό φόρεμα της Chiara Ferragni που επέλεξε για εμφάνισή της στο Κάπρι;

Μια ιδανική επιλογή για την καλοκαιρινή της απόδραση στον κοσμοπολίτικο ιταλικό προορισμό