Τι κάνουν οι celebrities μόλις ξυπνήσουν;

Πρωινά wellbeing μυστικά, κατευθείαν από  Hollywood...

Νανά Χατζή

Jennifer Aniston: σηκώνεται πολύ πρωί.

Για την ακρίβεια στις 4.30 (έλεος…), πλένει το πρόσωπό της, πίνει ζεστό νερό με λεμόνι και κάνει διαλογισμό για 20 λεπτά. Έτσι λέει πως κερδίζει ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό της πριν ξεκινήσει για την δουλειά.

 

Oprah Winfrey: κάνει διαλογισμό.

 Με 20 λεπτά διαλογισμό κάθε πρωί, η πολυάσχολη Όπρα, ακόμη κι όταν είναι σε διακοπές, καταφέρνει να χαλαρώνει, να πλημμυρίζει με ελπίδα και χαρά. Κι όταν δεν προλαβαίνει, κάνει για 10 λεπτά το πρωί και για άλλα 10 το βράδυ.

 

Jessica Alba: κάνει γυμναστική με φίλους.

“Αν δεν γυμναστείς το πρωί, παραδέχεται η Jessica, δεν θα το κάνεις το απόγευμα, ή το βράδυ που είσαι κουρασμένη.” Έτσι έχει βρει το κόλπο, να την παρακινεί και να την ξεσηκώνει η παρέα της, για πρωινή yoga ή spinning classes.

 

Britany Snow: βάζει ανεβαστική μουσική.

https://www.instagram.com/p/BlWKtOvllng/

“Ακόμη κι αν έχεις ξυπνήσεις στραβά, ακόμη κι αν όλα σου φαίνονται βουνό, δοκίμασε να ακούσεις το πρωί μια μουσική που θα σε ανεβάσει και θα σου φτιάξει την διάθεση”, προτείνει η ηθοποιός. Η ανεβαστική μουσική το πρωί, έχει τόσο θετική επίδραση επάνω σου, που νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο."

 

Κate Hudson: περνάει με ένα παγάκι όλο το πρόσωπο της.

Υιοθέτησε την συνήθεια αυτή, από έναν make up artist με τον οποίο συνεργαζόταν και ξεκίνησε να το κάνει κάθε πρωί. Αυτό το facial ice bath όπως λέει, την ξυπνά αμέσως,  μαλακώνει το πρόσωπό της και το κάνει να λάμπει.

 

Μark Zuckerberg: μειώνει τις επιλογές του.

 Όταν έχεις άπειρες επιλογές για το τι πρωινό θα φας, ή τι μπλουζάκι θα φορέσεις, χάνεις πολύτιμο χρόνο και αγχώνεσαι χωρίς λόγο, παραδέχεται ο Zuckerberg, που ομολογεί ότι η ντουλάπα του διαθέτει 20 γκρι t- shirts, σε διαφορετικές αποχρώσεις.“Αν μπορέσεις να μειώσεις τις επιλογές σου, γλιτώνεις από την κούραση και τα διλήμματα  των αποφάσεων και συγκεντρώνεσαι εκεί που πρέπει… στην δουλειά σου!”

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares