Στις δύσκολες στιγμές χρειάζεσαι ανθρώπους να σ’ αγαπούν

Για τον Κωνσταντίνο Μαχαίρα, γενικό διευθυντή της Οργάνωσης Γη, ο ανθρώπινος πόνος απαλύνεται με τη συντροφικότητα και την προσφορά

Τάνια Σουγιουλτζή

 

«Εγώ στη ζωή μου έμαθα να αντιμετωπίζω τον ανθρώπινο πόνο βασιζόμενος στους γύρω μου. Συνειδητοποίησα, στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου, ότι μόνος μου δεν θα τα κατάφερνα καθόλου. Τότε ήταν που αφέθηκα σε όσους ήταν κοντά μου, σε ανθρώπους που με αγάπη ήταν εκεί να με στηρίξουν για να συνεχίσω, να πάω παραπέρα». 

Σε λίγες μόλις λέξεις, ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας, γενικός διευθυντής της Οργάνωσης Γη, συνοψίζει τη δύναμη της αγάπης, της συντροφικότητας και της προσφοράς.

Γιατί όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε αγαπούν, κανένα εμπόδιο δεν μοιάζει ανυπέρβλητο

Κι αυτήν ακριβώς την υποστήριξη που βοήθησε εκείνον στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, θέλησε με τη σειρά του να προσφέρει στους άλλους όταν εντάχθηκε στην Οργάνωση Γη. Να φέρει, δηλαδή, ανθρώπους που το έχουν ανάγκη σε επαφή με τη φύση, καλλιεργώντας τους ταυτόχρονα την ελπίδα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

«Ένας από τους λόγους που είμαι και ‘γω με τη σειρά μου στην Οργάνωση Γη, σε μία προσπάθεια να προσφέρω και ‘γω σε κάποιους άλλους, νομίζω ότι προέρχεται και από τη δική μου εμπειρία» επιβεβαιώνει. 

Υπάρχουν, όμως, στιγμές που δυσκολεύουν ακόμα και έναν άνθρωπο σαν τον Κωνσταντίνο Μαχαίρα. Μέρες που οι σωματικοί πόνοι τον καταβάλλουν και δεν τον αφήνουν να συνεχίσει το έργο του. Τότε, ψάχνει για μία δυνατή λύση.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares