Τα 6 πιο άκυρα δώρα αγάπης

Και να πρέπει να πεις και «σε ευχαριστώ»

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Εσύ του το ξεκαθάρισες από την αρχή. Μωρό μου, ας μην το κάνουμε θέμα, μην ξοδεύεσαι, δεν θέλω δώρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πια το ξέρεις το γούστο του.

Μήπως όμως σε ακούει και ποτέ; Γιατί ο έρωτας δεν είναι μόνο τυφλός, το ξέρουμε όλες. Είναι κυρίως κωφός. 

Και η μέρα η μεγάλη του έρωτα και της παντοτινής αγάπης φτάνει και ο καλός σου μόλις σου έκανε το πιο άκυρο δώρο έβερ: 

1. Ακόμα ένα λούτρινο αρκουδάκι που θα μπει στη συλλογή σου με τα υπόλοιπα 385 συμπαθέστατα αυτά ζωάκια που κατοικούν στο ίδιο σπίτι με σας.  

2. Ένα κουτί λαχταριστά σοκολατάκια με γέμιση λικέρ κεράσι, σε σχήμα, τι άλλο, καρδιάς. Την προηγούμενη βδομάδα ξεκίνησες δίαιτα, και το ξέρει.

3. Μια ετήσια συνδρομή σε γυμναστήριο. Ο γλυκός του τρόπος για να σου πει «μπατάλεψες, ξεκουνήσου» ενώ εσύ δεν έχεις χρόνο ούτε τα φρύδια σου να βγάλεις. 

4. Μια ηλεκτρονική κάρτα στον τοίχο σου στο Facebook. Γιατί τελικά αυτό που του είπες να μην ξοδευτεί, μάλλον το πήρε κατά λέξη. 

5. Μια στολή νοσοκόμας. Θα σου χρειαστεί γιατί αφενός έρχονται Απόκριες, αφετέρου με το παραμικρό φτέρνισμα κάνει ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. Εσύ του λες «σε θέλω αποκλειστικά» και εκείνος σου λέει με τον τρόπο του «σε θέλω αποκλειστική».

6. Ένα μπουκέτο λουλούδια. Τι ρομαντικό, τι τρυφερό, πόσο υπέροχο θα ήταν εάν δεν είχε κουτσομαδήσει τον κήπο της μάνας του.  
  

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!