Skip to main content

SINGLES

Όλα όσα θες να ξέρεις για τους άντρες στον αστερισμό των Διδύμων

Είναι ενθουσιώδεις και ενδιαφέροντες, αλλά βαριούνται εύκολα



Για τα αγόρια που γεννιούνται στο ζώδιο των Δίδυμων, σίγουρα υπάρχουν πολλά να μάθουμε. Αν λοιπόν συνάντησες έναν άντρα που γεννήθηκε από τις 21 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου, και σε ενδιαφέρει, εδώ θα βρεις όσα χρειάζεσαι!

Γνωρίζοντας το ζώδιο ενός πιθανού date μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην κατανόηση της συμπεριφοράς του. Η αστρολογία μάς βοηθά να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, ακόμη και μοτίβα dating. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό και πληροφοριακό να ζητάς να μάθεις το ζώδιό του και πώς λειτουργεί με το δικό σου.

Βασικά χαρακτηριστικά των Διδύμων

Γενέθλια: 21 Μαΐου έως 20 Ιουνίου

Στοιχείο: Σημάδι μεταβλητού αέρα

Κυρίαρχος πλανήτης: Ερμής

Κάρτα ταρώ: Οι εραστές

Λέξεις-κλειδιά: Έξυπνος, κοινωνικός, αισιόδοξος, πρόθυμος, ασταθής, ομιλητικός, εκφραστικός

Καλύτερα χαρακτηριστικά: Περίεργος, έξυπνος, δημιουργικός, επικοινωνιακός, αστείος

Χειρότερα χαρακτηριστικά: δεν δεσμεύονται, βαριούνται εύκολα, παρορμητικοί

Διάσημοι άντρες Δίδυμοι: Prince, Bob Dylan, Neil Patrick Harris, Johnny Depp, Kendrick Lamar, KJ Apa, Chris Evans, Chris Pratt, Peter Dinklage, Liam Neeson, Vic Mensa, Troye Sivan, Lenny Kravitz, Kanye West, Colin Farrell, Russell Brand, Paul McCartney, Macklemore, Ian McKellan, Tom Holland , Fetty Wap, Rafael Nadal

Καλύτεροι συνδυασμοί

Όσον αφορά τη συμβατότητα, ο Σκορπιός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για τους Διδύμους. Έχουν ατελείωτο βάθος που κοροϊδεύει τη φυσική περιέργεια του Δίδυμου. Ένας Σκορπιός δεν θα σκεφτεί δύο φορές για τους Δίδυμους έως ότου είναι απολύτως θετικοί ότι είναι πρόθυμοι να δεσμευτούν.

Για παρόμοιους λόγους, ο Υδροχόος είναι άλλη μια καλή επιλογή - αυτό το ζώδιο έχει μια μοναδική και περίπλοκη προσωπικότητα που κρατά τον Δίδυμο να επιστρέφει για περισσότερα. Μπορεί να μην καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον, αλλά γοητεύονται ο ένας από τον άλλον, κάτι που είναι ακόμα καλύτερο.

Ο Δίδυμος κάνει επίσης κλικ με το επίσης ζώδιο του αέρα, τον Ζυγό - και οι δύο εκτιμούν την επικοινωνία και πραγματικά καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Είναι και οι δύο κοινωνικές πεταλούδες. Αυτό είναι ένα ζευγάρι συνολικής ισχύος!

https://www.instagram.com/p/CPIEV8NnnWD/

Ο Κριός μπορεί μερικές φορές να προσελκύσει την αίσθηση δημιουργικότητας των Διδύμων. Και τα δύο ζώδια ευδοκιμούν σε κοινωνικές καταστάσεις και έχουν μια διασκεδαστική, παιχνιδιάρικη ενέργεια.

Ο Δίδυμος μπορεί να βιώσει χημεία αντίθετου-ελκυστικού στυλ με το ζωδιακό του αντίθετο, τον Τοξότη. Και τα δύο ζώδια είναι περίεργα και λατρεύουν να ταξιδεύουν, αλλά ο Τοξότης έχει να κάνει με τη μεγάλη εικόνα, ενώ ο Δίδυμος είναι πιο προσανατολισμένος στις λεπτομέρειες.

Και φυσικά, οι Δίδυμοι αγαπούν να γνωρίσουν τους συναδέλφους τους Δίδυμους! Το 4 είναι καλύτερο από το 2!

Dating Με Δίδυμο

Οι Δίδυμοι χρειάζονται πολλή διέγερση, οπότε μπορεί να βαρεθούν με μια κανονική ημερομηνία ευτυχισμένης ώρας (ζουμ) - να τους πάρουν σε μια βραδινή (ζουμ) ασήμαντη βραδιά, έτσι ώστε να μπορούν να επιδείξουν τις άγνωστες γνώσεις και την ανταγωνιστική τους πλευρά! Εάν θέλετε να σκεφτείτε έξω από το κουτί με ένα κυνήγι οδοκαθαριστή ή αυτοσχέδια τάξη κεραμικής, όλα τα καλύτερα. Οι πολύτιμοι λίθοι λατρεύουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα!

Σεξ με Δίδυμο

Πνευματικός και περίεργος, ο Δίδυμος έχει να κάνει με την ποικιλία. Το σεξουαλισμό τους ντροπιάζει τους Fifty Shades of Grey και έχουν μια ερωτική λίστα κουβαλιών που θέλουν να δουλέψουν μαζί σας. Μοιραστείτε μια καυτή φαντασία με τους Δίδυμους και θα γίνει γρήγορα πραγματικότητα. Απλώς μην περιμένετε να το ζήσετε κάθε βράδυ - οι Δίδυμοι πιστεύουν ότι η ρουτίνα είναι αρκετά βαρετή και προτείνουν ήδη ένα νέο είδος για να δοκιμάσετε!

Τα πάντα για τους Διδύμους

Ο Δίδυμος, το μεταβλητό τρίτο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, είναι ένα ζώδιο του αέρα - εξωστρεφές, ομιλητικό και πάντα εν κινήσει. Χρειάζεται συνεχή διανοητική διέγερση, και με τον Δίδυμο, δεν υπάρχει ξένος - απλώς ένας άνθρωπος που περιμένει να γίνει νέος φίλος. Δεν είναι ο πιο ρομαντικός, αλλά η συνάντησή του θα εγγυάται πάντα μια αξέχαστη στιγμή. Είναι το δικό του δυναμικό δίδυμο και έχει ένα μεγάλο πλήθος χαρακτηριστικών, ενδιαφερόντων, χόμπι προσωπικότητας και περισσότερη δύναμη του εγκεφάλου από ό,τι μπορεί να διαχειριστεί μερικές φορές.

Η έντονη αίσθηση της νεανικότητάς του είναι αναζωογονητική και δεν θα αισθανθείς ποτέ να βαριέσαι μαζί του. Αναμένεται να πολλαπλασιάσεις επί τρία τον κοινωνικό σου κύκλο ενώ βγαίνεις με έναν Δίδυμο. Όπου κι αν πηγαίνετε, συναντά έναν από τους φίλους του, έναν παλιό συμμαθητή ή έναν φίλο ενός φίλου ενός φίλου που γνώρισε μια φορά και ξεκινά μια συνομιλία. Θα σε κάνει να συμμετάσχεις και σύ! Ακόμα και το πιο κοινωνικό άτομο μπορεί να πάρει κάποιες δεξιότητες συνομιλίας από έναν Δίδυμο.

Ο Δίδυμος λατρεύει να μαθαίνει και πρέπει να τονώνει συνεχώς τον εγκέφαλό του για να διατηρεί το ενδιαφέρον για οτιδήποτε (ή για οποιονδήποτε). Μπορείς να έχεις πλούσιες και συναρπαστικές συνομιλίες μαζί του που θα σας κάνουν να χάσετε το χρόνο, αλλά πρέπει επίσης να τον διασκεδάσεις και να τον ιντριγκάρεις - θέλει να μάθει τι πιστεύεις και αν έχεις πραγματικά ενδιαφέρον. Είναι επίσης απίστευτα άτακτος, αστείος και παιχνιδιάρικος, χάρη στον πλανήτη του που είναι ο Ερμής.

Ως ένα σημάδι αέρα, ο Δίδυμός σου έχει συναισθήματα - αρκετά για τους δύο σας - αλλά προτιμά να τα αναλύσει και να τα συζητήσει. Είναι γρήγορος και παρορμητικός με ό,τι κάνει, συμπεριλαμβανομένων όσων λέει - θα το ξεκαθαρίσει και θα συνεχίσει. Παρά τη φήμη των Δίδυμων ως διπολικών, αυτό που βλέπεις είναι αυτό που έχεις, ακόμα κι αν μερικές φορές μοιάζει ασυνεπής.

Εξίσου αναζωογονητικός και συναρπαστικός όπως είναι ένας αυθόρμητος Δίδυμος, έρχεται επίσης με κάποια μειονεκτήματα. Για να κρατήσεις την προσοχή του, πρέπει να ικανοποιείς την ανάγκη του για ψυχαγωγία, διαφορετικά πέταξε το πουλάκι. Θα στείλει μήνυμα ή θα καλέσει έναν από τους εκατομμύρια φίλους του ή  θα βρει να κάνει κάτι σχετικό με αυτούς, και τείνει γενικά να βάζει τους φίλους του πάνω από τη σχέση.

https://www.instagram.com/p/CO29yE1hYPS/

Σε ευρύτερη κλίμακα, η προσαρμοστικότητά του μπορεί να δημιουργήσει έλλειψη συνοχής με τη διάθεση, τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά του. Ναι, μπορεί να αναπτύξει εξαιρετικές ιδέες και απόψεις, αλλά δεν θα ήταν ωραία και μια σταθερότητα; Μπορεί να προσθέσει πίεση στη σχέση γιατί νιώθεις ότι δεν τον έχεις καταλάβει, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζεις ότι πρέπει επίσης να επινοείς συνεχώς νέες ιδέες για να τον κρατάς σε διέγερση. Επειδή αν βαρεθεί, θα μπορούσε να κατευθυνθεί στην επόμενη περιπέτεια ή σχέση χωρίς να κοιτάξει πίσω.

Για να λειτουργήσει, πρέπει να είσαι καλή ακροάτρια και να έχεις αρκετά ευφυή πνεύμα για να του δίνεις γρήγορες απαντήσεις. Είναι επίσης καλό εάν απαιτείς εξίσου ελευθερία και χώρο όπως και αυτός. Στο τέλος της ημέρας, όταν οι δυο σας είστε μόνοι στο σπίτι, μπορεί να σου αφιερώσει όσο χρόνο θέλεις. Δεν είναι ντροπαλός με τα συναισθήματά του, και μπορεί να σε κάνει να γελάσεις μετά από μια δύσκολη μέρα και να σου ανοιχτεί μέσα από αυτό, κάτι που μπορεί να είναι πιο χρήσιμο από το να είναι απλώς ένας ώμος για να κλάψετε. Άφησε το παιδί που έχεις μέσα σου να βγει έξω και να παίξει μαζί του και θα περάσετε υπέροχα!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της