«Τα Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό»

Από τις 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πόσο αγαπημένα μας, πόσες αναμνήσεις μας ξυπνάνε από την παιδική μας ηλικία! Και τώρα θα πάμε μαζί με τα παιδιά μας να δούμε τα Στρουμφάκια στη νέα τους ταινία, με την ίδια λαχτάρα όπως τότε!

Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια εμφανίζονται στην πρώτη αποκλειστικά κινουμένων σχεδίων ταινία, βασισμένη στο κλασικό έργο του δημιουργού τους Peyo για να περιπλανηθούν σε ολοκαίνουριους κόσμους και να βρουν αναπάντεχους συμμάχους που θα τους αλλάξουν τη ζωή για πάντα. 

Σπαρταριστά αστεία, συναρπαστική και γεμάτη μηνύματα, η ταινία «Τα Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» είναι ένα απολαυστικό ταξίδι για τους μεγάλους, που θα συγκινηθούν με τις αναφορές στην κουλτούρα των Στρουμφ αλλά και για τους μικρούς που θα παρασυρθούν από την ανεπιτήδευτη και αξιαγάπητη φύση των κατοίκων του Στρουμφοχωριού και όχι μόνο!

Σε αυτήν την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο - γεμάτο μαγικά πλάσματα - Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοϊστορία.

Ανυπομονούμε, μικροί μεγάλοι! 

Πληροφορίες:
Διάρκεια: 99’
Από τις 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D
Μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares