Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

«Τα Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό»

Από τις 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.



Πόσο αγαπημένα μας, πόσες αναμνήσεις μας ξυπνάνε από την παιδική μας ηλικία! Και τώρα θα πάμε μαζί με τα παιδιά μας να δούμε τα Στρουμφάκια στη νέα τους ταινία, με την ίδια λαχτάρα όπως τότε!

Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια εμφανίζονται στην πρώτη αποκλειστικά κινουμένων σχεδίων ταινία, βασισμένη στο κλασικό έργο του δημιουργού τους Peyo για να περιπλανηθούν σε ολοκαίνουριους κόσμους και να βρουν αναπάντεχους συμμάχους που θα τους αλλάξουν τη ζωή για πάντα. 

Σπαρταριστά αστεία, συναρπαστική και γεμάτη μηνύματα, η ταινία «Τα Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» είναι ένα απολαυστικό ταξίδι για τους μεγάλους, που θα συγκινηθούν με τις αναφορές στην κουλτούρα των Στρουμφ αλλά και για τους μικρούς που θα παρασυρθούν από την ανεπιτήδευτη και αξιαγάπητη φύση των κατοίκων του Στρουμφοχωριού και όχι μόνο!

Σε αυτήν την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο - γεμάτο μαγικά πλάσματα - Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοϊστορία.

Ανυπομονούμε, μικροί μεγάλοι! 

Πληροφορίες:
Διάρκεια: 99’
Από τις 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D
Μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους
 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.