Όταν είσαι μαμά, η Amita είναι δίπλα σου από αγάπη!

Και σου θυμίζει ότι όταν γεννάς, ξαναγεννιέσαι.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πόσο αλλάζει μια γυναίκα όταν γίνεται μαμά! Δεν είναι μόνο η καθημερινότητα αλλά και οι προτεραιότητές σου που αλλάζουν.

Η κύρια έγνοια σου είναι το παιδί σου. Το βλέπεις να μεγαλώνει, να γίνεται ανεξάρτητο, να αποκτά τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. 

Πόσες φορές όμως έχεις κοιταχτεί στον καθρέπτη για να δεις και εσένα που αλλάζεις; Η μητρότητα σε έχει κάνει πιο δυνατή, πιο σίγουρη, έτοιμη για τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής σου: αυτόν της μαμάς.

Όταν είσαι μαμά παίρνεις πολλά από το παιδί σου και θέλεις να του προσφέρεις ακόμη περισσότερα. 
Μαμά σημαίνει ευαισθησία, αυτοθυσία, κατανόηση και αγάπη άνευ όρων. 

H Amita αναγνωρίζει αυτά τα μοναδικά συναισθήματα και τα αγκαλιάζει…από αγάπη!

Για αυτό για μία ακόμη χρονιά βοηθά τις μαμάδες να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στο παιδί τους μέσα από το www.apoagapi.gr.

Μέσα από τη νέα της καμπάνια έρχεται να θυμίσει σε όλες τις μητέρες πως με την γέννηση του παιδιού τους ξαναγεννιούνται και οι ίδιες. H μητρότητα έχει τη δύναμη να τις μεταμορφώσει και να τους δώσει τα εφόδια για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Amita δείχνει έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξη της στις μητέρες και τις βοηθά να προσφέρουν εμπειρίες ζωής στο παιδί τους, που θα μείνουν και στους δύο αξέχαστες. 

Όλες οι μητέρες προσκαλούνται να γράψουν τις ευχές τους στο www.apoagapi.gr και η Amita θα βρει τρόπο να τις κάνει πραγματικότητα για να τους προσφέρει αναμνήσεις που θα κάνουν τη σχέση τους ακόμα πιο δυνατή!
Και βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει να του τα προσφέρει... Από Αγάπη.

Τι θα ζητήσω εγώ από την Amita; Ζητώ συγνώμη αλλά δεν θα το πω. Το ίδιο περιμένω και από εσένα. Η κάθε μαμά ξέρει πολύ καλά μέσα της τι να ζητήσει. Για να είναι κοντά στο παιδί της... Από Αγάπη!
 
 #otaneisaimama, κάνεις τα πάντα #apoagapi 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares