Φεστιβάλ για bοbires

Οι πιτσιρικάδες του λεκανοπεδίου έχουν ραντεβού στον κήπο του Μεγάρου

Allyou Team


Για το δικό τους φεστιβάλ γεμάτο συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά από 3 έως 12 ετών.

Οι εκπλήξεις πολλές και ατελείωτες:

Συναυλία από την αγαπημένη τραγουδοποιό των παιδιών Τατιάνα Ζωγράφου μαζί με την 25 μελή παιδική χορωδία Καλλιτεχνήματα. Θεατρική παράσταση με θέμα τους μύθους του Αισώπου, μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο ‘’ Η χύτρα και το χρυσάφι’’, οι αγαπημένες των παιδιών Έλεν Τρέλεν και η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη στη δραματοποιημένη αφήγηση του παιδικού βιβλίου ‘’ Ο φίλος μου ο Τζιμ’’, οι Dirty Athens Brass Band που θα ξεσηκώσουν όλα τα πιτσιρίκια με γνωστά jazz, pop και funk κομμάτια, ενώ περιφερόμενοι ξυλοπόδαροι θα δώσουν μια τρελή και χαρούμενη νότα κάτω από την σκηνή!

bobosin.jpg

Σε όλη την διάρκεια της ημέρας παράλληλα με το κυρίως πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα εργαστήρια και δράσεις για τα παιδιά:

‘’Μικροί αρχαιολόγοι, μεγάλες ανακαλύψεις’’, εικαστικά εργαστήρια, παιχνίδια με αντικείμενο την τέχνη, διαδραστικό εργαστήρι με αποστολή την σωτηρία του πλανήτη, και πολλά, πολλά ακόμη που θα βρείτε πιο αναλυτικά στο site του φεστιβάλ  www.bobosartfestival.com

Ραντεβού λοιπόν στο γκαζόν του Μεγάρου για το ωραιότερο και πιο δημιουργικό πολιτιστικό Σάββατο της χρονιάς! 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares