Μας συγχωρείτε διακοπές!

Κέϊτ, Γουίλιαμ και τέκνα, οικογενειακώς στη νήσο Μυστίκ. 

Τζίνα Σπάρτακου

Οι διακοπές για την royal family, έχουν επιτέλους ξεκινήσει. Για δεύτερη χρονιά, το ιδωτικό τζετ του ζεύγους προσγειώθηκε στο νησί Μυστίκ και τα τέκνα Τζόρτζ που μόλις έκλεισε τα έξι,  Σαρλότ και Λουίς,  έχουν ήδη αρχίσει τις βουτιές και το snorkeling στα καταγάλανα νερά του εξωτικού παραδείσου.

aaaadiakoin.jpg

Το ιδιωτικό νησί Μυστίκ, τοποθετημένο στο νότιο τμήμα των νησιών της Καραϊβικής, ανήκει στις Μικρές Αντίλλες. Κρυμμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα, αποτελεί no fly zone ( δεν επιτρέπεται στα αεροπλάνα να περνούν επάνω από τον εναέριο χώρο του), και έτσι φιλοξενεί με την μεγαλύτερη διακριτικότητα την βασιλική οικογένεια.

Γενικώς το Μυστίκ αποτελεί το καλά κρυμμένο μυσικό όλων των σταρ και των οικογενειών τους,  όταν κάποια στιγμή αποζητούν ολίγη γαλήνη και ανάπαυση μακριά από τα φλας των παραπάτσι. Δεν είναι τυχαία το αγαπημένο νησί της Kate, καθώς ερχόταν εδώ με την αδελφή της Πίπα και τους γονείς της, πριν νυμφευθεί τον Γουίλιαμ.

aaaadiakoindio.jpg

Εδώ τα μικρά υψηλά μικρά, μπορούν ανενόχλητα να κάνουν τις βουτιές τους, να παίξουν στην χρυσή άμμο με τα βασιλικά τους κουβαδάκια , να χαζέψουν στην παραλία τις τεράστιες χελώνες και βέβαια το απόγευμα να ανεβούν στα βασιλικά άλογα και να κάνουν ιππασία...

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares