Αγοράστε από τώρα τα σχολικά

Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο! 

Τζίνα Σπάρτακου

Μπορεί οι διακοπές για κάποια παιδάκια να συνεχίζουν ακόμη, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο πιο νωρίς επισκεφτούμε το κατάστημα με τα σχολικά είδη, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η ζωή μας.

Να γιατί:

Δεν έχει ακόμη πάρα πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει χειρότερο από την μαμά με τα τρία παιδάκια δίπλα σου, που ουρλιάζουν και ανακατεύουν όλα τα ράφια με τα τετράδια και τις ξύστρες. Όσο είναι ακόμη Αύγουστος, έχεις την ευκολία να είσαι σχεδόν μόνη με το παιδάκι σου στο κατάστημα, για να διαλέξετε ότι θέλετε με την ησυχία σας.

Αν γυρίσεις από διακοπές και αφήσεις τα σχολικά μέσα στον πανικό του Σεπτεμβρίου, μέχρι να πάρεις βιβλία και τετράδια, να βάλεις ετικέτες, μέχρι να προμηθευτείς τα εξωσχολικά, είσαι σε ένα μεγάλο τρέξιμο και δεν θα έχεις ικανοποιητικό χρόνο για να ασχοληθείς με το πιο ουσιαστικό: να προετοιμάσεις ψυχολογικά το παιδί για την επόμενη τάξη.

aaasholikain.jpg

Τώρα ακόμη, μπορείς να βρεις την τσάντα, την κασετίνα, και όλα τα τετράδια, ή τα είδη που επιθυμεί το παιδί, γιατί ακόμη δεν έχουν εξαντληθεί και προλαβαίνεις να διαλέξεις.

Επίσης αυτή την στιγμή, κάποια βιβλιοπωλεία και καταστήματα σχολικών ειδών, προσφέρουν πακέτα με τα σχολικά είδη του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και κάνουν δώρο την σχολική τσάντα!

Τέλος, έχεις μπροστά σου τρεις ολόκληρες εβδομάδες για να κάνεις έρευνα αγοράς, να συγκρίνεις τιμές και ίσως να δεις μήπως κάποια είδη δεν χρειαστεί να τα αγοράσεις, αλλά αν είναι σε καλή κατάσταση να τα δανειστείς ή να σου τα χαρίσει η μαμά από κάποιο άλλο μεγαλύτερο παιδάκι.

Καλή σχολική χρονιά!

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares