Μαθαίνω να μαγειρεύω

Με το έξυπνο σετ μαγειρέματος! 

Τζίνα Σπάρτακου

Αν το παιδί σου από μικρό ανακατεύεται με τις κατσαρόλες, τα τηγάνια, τα ζυμάρια, τα λαχανικά και τα σύνεργα μαγειρικής… Αν χαίρεται να φτιάχνει δικές του δημιουργίες και δεν βγαίνει από την κουζίνα, τότε έχεις μέσα στο σπίτι σου τον επόμενο grand chef και δεν το ξέρεις.

Και τι πιο ωραίο δώρο για τον μικρό chef, από το έξυπνο σετ μαγειρικής! Μια πολύχρωμη και χορταστική έκδοση με χρωματιστές μεζούρες υλικών και βιβλία συνταγών με φωτογραφίες, που εξηγούν πώς προχωράμε στην εκτέλεση του φαγητού μας βήμα βήμα.

Με το έξυπνο σετ μαγειρέματος, τα παιδιά εκτονώνουν την δημιουργικότητα, καλλιεργούν την φαντασία τους, μαθαίνουν όλα τα υλικά και τις ομάδες των φαγητών. Όλες αυτές οι γνώσεις  αποτελούν την τέλεια αφετηρία για να μάθουν από εσένα ποιές τροφές κάνουν καλό και πού και τι πρέπει να αποφεύγουν.

Μια πολύτιμη γνώση στην ζωή τους, γιατί όσο μεγαλώνουν θα έχουν μάθει να μαγειρεύουν τα βασικά και να αυτοεξυπηρετούνται χωρίς να περιμένουν την μαμά να τα φτιάξει όλα, αλλά κυρίως θα μάθουν τα πάντα για την σωστή και την υγιεινή διατροφή.

Και βέβαια δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να δοκιμάζετε στο τέλος όλη η οικογένεια μαζί, μια δημιουργία φτιαγμένη από τα χεράκια του μικρού chef !

Το βιβλίο κυκλοφορεί από την Brainfood Εκδοτική. 

www.brainfoodmedia.gr

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares