Το ῾21 αλλιώς

Μια «Επανασταστική» Playmobil συλλογή! 

Τζίνα Σπάρτακου

Η έξοδος του Μεσολογγίου, ο όρκος των Φιλικών, η δολοφονία του Καποδίστρια, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης που διαβαίνει τον Προύθο ποταμό, η πολιορκία της Τριπολιτσάς και πάρα πολλές σκηνές από την Ελληνική Επανάσταση, μαζί με 80 Έλληνες και φιλέλληνες ήρωες, περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου σε μια πρωτότυπη και άκρως εντυπωσιακή Playmobil έκθεση …

Η  «Επανασταστική » αυτή συλλογή από διοράματα και φιγούρες αγωνιστών, αποτελεί συνεργασία του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, συλλεκτών Playmobil και της Playmobil Hellas και αποτελεί μέρος των δράσεων που οργανώνει το Μουσείο, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Οι επισκέπτες θα τα χάσουν με την ποικιλία και την ρεαλιστικότητα των τρισδιάστατων σκηνών από την καθημερινή ζωή της εποχής εκείνης και βέβαια με τις απεικονήσεις των κορυφαίων γεγονότων της Επανάστασης. Το ίδιο εξαιρετικές και οι φιγούρες των πρωταγωνιστών του αγώνα, που στην Playmobil εκδοχή τους είναι ευφάνταστες και  μοναδικές.

Κάθε σκηνή της Επανάστασης, ή φιγούρα αγωνιστή, συνοδεύεται από επεξήγηση και βέβαια από το ανάλογο βιογραφικό. Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος! Μετά την περιήγησή σας στην έκθεση, σας περιμένουν ψυχαγωγικά επιτραπέζια παιχνίδια και η σούπερ  πρόκληση της πυρπόλησης μιας τουρκικής δικρότου! Μην το χάσετε!

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Εθνικό Ιστορικό Μουσείο

Τρίτη – Κυριακή 9:00 - 14:00

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares