Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

5 ιδέες για ένα σούπερ Σαββατοκύριακο

Φύγαμε! 


Τζίνα Σπάρτακου

1. Να πάτε για μπάνιο: με τέτοιο καλοκαιρινό καιρό, δεν υπάρχει ωραιότερη ιδέα από ένα ωραίο μπανάκι κι ακόμη πιο ωραίο παιχνίδι μέχρι αργά το απόγευμα στην παραλία.

2 Για απογευματινή ποδηλατάδα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: το καλύτερο μέρος στην πόλη για ορθοπεταλιές! Μια βόλτα θα σας πείσει.

3. Παιδικό θέατρο την Κυριακή: Συρανό Ντε Μπερζεράκ για παιδιά! Ο ερωτευμένος Συρανό δεν τολμάει να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην  όμορφη Ρωξάνη, καθώς ντρέπεται για την μεγάλη του μύτη. Ερωτευμένος όμως είναι και ο  όμορφος Κριστιάν, που κι αυτός μπροστά στη Ρωξάνη χάνει την μιλιά του. Ο Συρανό θα βοηθήσει τον Κριστιάν να την προσεγγίσει, γράφοντάς του ποιήματα που της τα απαγγέλει σαν να είναι δικά του. Τελικά ποιός από τους δύο θα νικήσει; Η εξωτερική ομορφιά του Κριστιάν, ή  η δύναμη της ψυχής του Συρανό; Η απάντηση στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Κάππα, την Κυριακή το πρωί στις 11.30.

4. Να φτιάξετε μαζί ένα γλυκό: φορέστε τις ποδιές, κατεβάστε τις αγαπημένες σας συνταγές, σηκώστε τα μανίκια και στην κουζίνα ολοταχώς. Και όλο το Σαββατοκύριακο μπορείτε να τρώτε τις λαχταριστές δημιουργίες σας!

5. Να πάτε στο Σαββατιάκο Puppy Day του Δήμου  Κηφισιάς, για να γνωρίσετε από κοντά όλα τα γλυκά σκυλάκια που δίνονται για υιοθεσία. Το Puppy Day γίνεται στην οδό Κολοκοτρώνη και Λεβίδου, κάθε Σάββατο  από τις 12. 30 έως τις 16.00. Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί για υιοθεσία πάνω από 270 σκυλάκια,  που μέσω του καταπληκτικού αυτού προγράμματος, βρήκαν ένα σπίτι και μια γλυκιά οικογένεια να τα φροντίζει και να τα αγαπά!

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Μοντεσσόρι στο σπίτι: 14 ανοιξιάτικες δραστηριότητες που θα λατρέψουν τα παιδιά

Αξιοποιήστε στο μάξιμουμ με τα παιδιά την πιο όμορφη εποχή του χρόνου

ΠΑΙΔΙ

5 φορές που οι γονείς δεν πρέπει να πουν «ναι» στα παιδιά τους

Πώς να πείτε στα παιδιά σας όχι, όταν είναι εντελώς απαραίτητο

ΠΑΙΔΙ

Φράσεις και συμπεριφορές που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε στην ανατροφή των παιδιών σας

Τι να αποφύγετε οπωσδήποτε στον τρόπο που μεγαλώνετε τα παιδιά σας

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια