Σήμερα ανάβουν τα χιλιάδες φωτάκια στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος…

και θα είμαστε όλοι εκεί!

Νανά Χατζή

Παιδιά, το ραντεβού με το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο event της πόλης, είναι στις 6 το απόγευμα.  Καλύτερα βέβαια να φτάσουμε λίγο νωρίτερα, για να σταθούμε ακριβώς μπροστά στο κανάλι και να απολαύσουμε όλους τους χώρους του ΚΠΙΣΝ να πλημμυρίζουν με φως και να μεταμορφώνονται ο ένας μετά τον άλλον τον άλλο!

Και τι δεν θα έχει αυτή η γιορτινή βραδιά: τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς θα αποκαλυφθούν σε όλη τους την λάμψη, τα διαδραστικά παιχνίδια με το φως, στις τέσσερις νέες φωτεινές εγκαταστάσεις κορυφαίων δημιουργών του είδους, θα είναι μαγικά.

Το σούπερ παγοδρόμιο θα ανοίξει τις πύλες του, περιμένοντας τους επίδοξους πατινέρ για τις πρώτες τους πιρουέτες…. Aπό το λαμπερό event δεν θα μπορούσαν να λείπουν βέβαια και οι αγγελικές φωνές της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που θα συνοδεύονται από κουιντέτο χάλκινων και πνευστών της Ορχήστρας της Λυρικής Σκηνής!

Όσο για τα φωτισμένα συντριβάνια του Καναλιού, δεν θα σταματήσουν λεπτό να λάμπουν και να χορεύουν… Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η Soul queen Idra Kayne θα ανοίξει το καθιερωμένο πάρτι στην Αγορά, με ένα άκρως ξεσηκωτικό live που υπόσχεται τραγούδι, κέφι και ατέλειωτο χορό… Μα πώς να λείπεις από ένα τέτοιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό;

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares