Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Annie το μιούζικαλ

Ένα χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ για όλη την οικογένεια



Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, άρα πώς θα μπορούσε να λείπει η Annie;;; Είναι εδώ,  έτοιμη να μας ανοίξει την αγκαλιά της, και να μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φέτος τις γιορτές. Μια μαγική χριστουγεννιάτικη εμπειρία

Τι; Δεν ξέρεις  ποια είναι η Annie; Ένα λεπτό να σας την συστήσω. Παιδιά από εδώ η Annie, το πιο φανταχτερό μιούζικαλ των γιορτών έρχεται να μας καταπλήξει  στις 13 Δεκεμβρίου (μέχρι τις 29), στο κλειστό γήπεδο του TAE KBO NTO.

Την ιστορία της έχει σκηνοθετήσει  η αγαπημένη  σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου, με τις μεγάλες επιτυχίες των μιούζικαλ (Grease, Το μαγαζάκι του τρόμου, Annie, Rent, Fame, Μελωδία της ευτυχίας, Οικογένεια Addams, Jesus Christ Super Star, Mamma mia, Matilda)  στο ενεργητικό της και μας υπόσχεται πολλά.

 

 

Με έναν 55μελή θίασο, που περιλαμβάνει λαμπερούς ηθοποιούς. Πρωταγωνιστούν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Νάντια Μπουλέ, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Κατερίνα Στικούδη και  21 ακόμα ηθοποιοί-χορευτές, μαζί με 8 παιδιά και έναν…σκύλο

Η Annie θα γίνει είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά. Ένας υπέροχος συνδυασμός διασκέδασης και ψυχαγωγίας! Μια πανδαισία αισθήσεων και συναισθημάτων που γεννιέται απ’ τα τραγούδια, τον χορό και το όραμα της μικρής Annie που ονειρεύεται έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Για να ξαναβρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας!

 

 

Η Annie είναι ένα εντεκάχρονο κορίτσι που ζει σε ένα ορφανοτροφείο στην Νέα Υόρκη και μοναδική της ευχή είναι να βρει τους γονείς της. Μέσα από μια σειρά διασκεδαστικών περιπετειών,  έχοντας πιστούς συντρόφους της την επιμονή, την αισιοδοξία, τη χαρά και την πίστη στην καρδιά της, η μικρή Annie τραγουδά «Το αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χθες μακριά…», και η ζωή της αλλάζει για πάντα! Θα καταφέρει άραγε το Πνεύμα των Χριστουγέννων να πραγματοποιήσει την ευχή της; Η συνέχεια στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου!

Η ιστορία της μικρής Annie είναι μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια που αγγίζει την ψυχή μικρών και μεγάλων. Ένα συγκινητικό, μουσικό και παραμυθένιο ταξίδι που μας μεταφέρει μαγικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μας θυμίζει ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη!  

 

 

Πρωταγωνιστούν:

Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Νάντια Μπουλέ

Αργύρης Αγγέλου/ Άρης Πλασκασοβίτης

Κατερίνα Στικούδη

 Στο ρόλο της Annie οι μικρές:

Πέγκυ Μανωλά και Δανάη Τσούμου

Παραστάσεις:

Τετάρτη (25/12): 17.30

Πέμπτη (26/12): 14.30, 17.30

Παρασκευή (13/12, 20/12, 27/12): 17.30

Σάββατο (14/12, 21/12, 28/12): 14.30, 17.30

Κυριακή (15/12, 22/12, 29/12): 11.30, 14.30

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός