Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Χριστούγεννα (και) στην κουζίνα

Tips για να στολίσουμε το X-mas κέικ μας



Στολίσαμε το σπίτι χριστουγεννιάτικα, αγοράσαμε χριστουγεννιάτικα δώρα,  γιατί να μην στολίσουμε και το φαγητό μας; Τα παιδιά θα ξετρελαθούν. Όλα γύρω τους θα είναι γιορτινά και διασκεδαστικά! Φορέστε ποδιά μικροί και μεγάλοι και μετατρέψτε τη κουζίνα σας σε χώρο φαντασίας και δημιουργικότητας.

Τα γλυκά έχουν την τιμητική τους τα Χριστούγεννα. Και δεν εννοούμε μόνο τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα. Αυτά είναι από μόνα τους στο πνεύμα των γιορτών. Δεν θα βάλεις επιπλέον μπελάδες στο κεφάλι σου. Το εύκολο κέικ που ξέρεις να φτιάχνεις, θα το μετατρέψεις μαζί με τα παιδιά, σε χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα. Γιατί το μάτι χορταίνει πρώτo. Χρυσόσκονη, στολίδια από ζαχαρόπαστα, χρώματα και λάμψη θα δώσουν μια έξτρα χριστουγεννιάτικη διάθεση στην κουζίνα. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και μπορείς να την εφαρμόσεις παρέα με τα παιδιά. Δώσε τους την χαρά να βοηθήσουν και να περιμένουν με ανυπομονησία να δοκιμάσουν την λιχουδιά που ετοιμάσατε.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δεις πώς να πετύχεις εύκολα και απλά την απόλυτη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του κέικ σου.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια