Μια γιορτινή παιδική παράσταση από την ΟΛΥΜΠΟΣ

 

 Όταν οι "Σκανταλιές στου Ολύμπου τις πλαγιές" συναντούν τα παιδιά  

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

Τις καρδιές και τα χαμόγελα των παιδιών, που βρέθηκαν στο θέατρο “Βέμπο”, κέρδισε η φιλανθρωπική θεατρική παράσταση “Σκανταλιές στου Ολύμπου τις πλαγιές” που διοργάνωσε η ΟΛΥΜΠΟΣ το απόγευμα της Δευτέρας (των Φώτων).

 

 

Ο θίασος “Θεατρομάθεια” της Αλίκης Κατσαβού, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για να διασκεδάσει το κοινό του . Ένα τρυφερό κοινό που απαρτιζόταν (στην πλειοψηφία του) από παιδιά γνωστών αθηναϊκών ιδρυμάτων και φιλανθρωπικών φορέων όπως το “Χαμόγελο του παιδιού”, η “Κιβωτός του Κόσμου”, μέλη της Ένωσης “Μαζί για το παιδί”.

Οι ηθοποιοί  Δανάη Γραμμένου, Ιάσων Λαγουτάρης, Νεφέλη Πίτση & Σωσσάνα Χρονοπούλου, έπαιξαν και χόρεψαν μαζί με τα παιδιά και τους χάρισαν χαρά και διασκέδαση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά από την ΟΛΥΜΠΟΣ.

 

 

Η  εκδήλωση είχε και μια  (ακόμα) ευχάριστη έκπληξη!  Μαζί με τα παιδιά, ήταν στο θέατρο και ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς, ο οποίος μοίρασε απλόχερα γλυκές ευχές και χαμόγελα

 

 

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, που με ιδιαίτερη ευαισθησία βρίσκεται, πάντα,  κοντά στα παιδιά, θα συνεχίσει την προβολή της παράστασης και για τα παιδιά της « Φλόγας» αυτήν την Κυριακή, στην αίθουσα εκδηλώσεων της,  μοιράζοντας κι άλλα χαμόγελα, περισσότερη διασκέδαση και χαρά!

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares