Η φωτογραφία τοκετού της Ashley Graham

Μια εικόνα χίλια συναισθήματα

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Το plus size μοντέλο και παρουσιάστρια, Ashley Graham, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα αγοράκι που φέρει το όνομα Isaac. Όπως οι περισσότερες μητέρες στον κόσμο, έτσι και η ίδια δήλωσε πόσο συγκλονιστική ήταν η εμπειρία αυτή καθώς και πόσο συγκινημένη νιώθει.

Με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας, το 38χρονο μοντέλο, θέλησε να περιγράψει με μια φωτογραφία το μεγάλο θαύμα της ζωής και την ψυχική δύναμη που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της αυτή την στιγμή. Μια εικόνα που δύσκολα βλέπουμε στα social media και που είναι ωστόσο πέρα για πέρα αληθινή. Έτσι η ίδια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία η έκφραση της είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική, αντανακλώντας την οδύνη του τοκετού.

«Αυτό είναι το πρόσωπό μου στην πιο σπουδαία του δύναμη. Ο πιο θαυμαστός πόνος που γνώρισα ποτέ και το πιο σπουδαίο κατόρθωμα που έχω καταφέρει. Σ’ αυτή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας κατανοήστε πως παρά τον οποιοδήποτε πόνο ή δοκιμασία έχουμε όλες βιώσει σαν γυναίκες, είμαστε δυνατές, δυναμικές και ικανές να εκπληρώσουμε το μεγαλείο» έγραψε η Ashley Graham στην λεζάντα της συγκινητικής φωτογραφίας.

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares