Η μαγική βιβλιοθήκη περιμένει να ακούσεις τις ιστορίες της

Μένουμε σπίτι και ακούμε παραμύθια

Κωνσταντίνα Κύρκου

Τα σχολεία είναι κλειστά εδώ και αρκετές μέρες και πολύ πιθανόν τα διαθέσιμα βιβλία στο σπίτι να έχουν τελειώσει ή να φαντάζουν βαρετά για τα παιδιά. Ο κόσμος του βιβλίου όμως είναι τόσο μεγάλος και συναρπαστικός, που όταν παρουσιάζεται με τον κατάλληλο τρόπο στα παιδιά, εκείνα παρασύρονται μέσα του και μαθαίνουν να τον αγαπούν.

Οι εκδόσεις «Πατάκη» συμμεριζόμενοι την πρωτοφανή καραντίνα που βιώνει η χώρα μας, αλλά  βρίσκει τρόπους να κρατήσει το ενδιαφέρον των παιδιών ζωντανό, συμβάλλουν στην  όσο το δυνατόν ευχάριστη και δημιουργική απασχόλησή τους. Έτσι προσφέρουν δωρεάν 23 ακουστικά βιβλία-παραμύθια για να ακούσουν μικροί και μεγάλοι όμορφες ιστορίες. Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της μάγισσας Σουμουτού είναι μια ευχάριστη απασχόληση για τα παιδιά, αφού αυτά καλούνται να ψάξουν με το ποντίκι, να βρουν τις ιστορίες και ύστερα να ακούσουν διάφορα διηγήματα που θα τα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς.

 

 

Επισκέψου  την ιστοσελίδα www2.patakis.gr/25istories  εκεί θα βρείς την βιβλιοθήκη των εκδόσεων. Ψάξτε ανάμεσα στα βιβλία και εντοπίστε τα 23 βιβλία που κρύβονται σε αυτήν.

Καλή ακρόαση.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares