Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Η μαγική βιβλιοθήκη περιμένει να ακούσεις τις ιστορίες της

Μένουμε σπίτι και ακούμε παραμύθια



Τα σχολεία είναι κλειστά εδώ και αρκετές μέρες και πολύ πιθανόν τα διαθέσιμα βιβλία στο σπίτι να έχουν τελειώσει ή να φαντάζουν βαρετά για τα παιδιά. Ο κόσμος του βιβλίου όμως είναι τόσο μεγάλος και συναρπαστικός, που όταν παρουσιάζεται με τον κατάλληλο τρόπο στα παιδιά, εκείνα παρασύρονται μέσα του και μαθαίνουν να τον αγαπούν.

Οι εκδόσεις «Πατάκη» συμμεριζόμενοι την πρωτοφανή καραντίνα που βιώνει η χώρα μας, αλλά  βρίσκει τρόπους να κρατήσει το ενδιαφέρον των παιδιών ζωντανό, συμβάλλουν στην  όσο το δυνατόν ευχάριστη και δημιουργική απασχόλησή τους. Έτσι προσφέρουν δωρεάν 23 ακουστικά βιβλία-παραμύθια για να ακούσουν μικροί και μεγάλοι όμορφες ιστορίες. Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της μάγισσας Σουμουτού είναι μια ευχάριστη απασχόληση για τα παιδιά, αφού αυτά καλούνται να ψάξουν με το ποντίκι, να βρουν τις ιστορίες και ύστερα να ακούσουν διάφορα διηγήματα που θα τα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς.

 

 

Επισκέψου  την ιστοσελίδα www2.patakis.gr/25istories  εκεί θα βρείς την βιβλιοθήκη των εκδόσεων. Ψάξτε ανάμεσα στα βιβλία και εντοπίστε τα 23 βιβλία που κρύβονται σε αυτήν.

Καλή ακρόαση.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

Προτεινόμενα