Μαμά στην καραντίνα: Η οικογενειακή φωτογραφία που έγινε viral  

Μαμάδες του κόσμου ταυτιστείτε ελεύθερα

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

Όταν έκλεισαν τα σχολεία, τα φροντιστήρια, οι δραστηριότητες και έμεινες στο σπίτι μαζί με τα παιδιά σου, είμαι σίγουρη πως στο πίσω μέρος του μυαλού σου σκέφτηκες ότι είναι μια καλή ευκαιρία να μείνετε σπίτι όλοι μαζί, να ξυπνάτε και να παίρνετε πρωινό καθισμένοι γύρω από το τραπέζι, να παίζετε παιχνίδια και να τρέχετε στον κήπο με τον σκύλο σας. Όμως καθώς περνούσε ο καιρός και η καραντίνα επεκτάθηκε, συνειδητοποίησες πως αυτά που σκεφτόσουν ήταν λίγο πολύ βγαλμένα από τις διαφημίσεις και τίποτα δεν θυμίζουν την πραγματική σου καθημερινότητα.

 

 

Η Jazmyne Futrell, μια μαμά και blogger, περιγράφει την ζωή της με τα 4 παιδιά στο σπίτι της και δίνει κουράγιο και στις υπόλοιπες μαμάδες. Μάλιστα, πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία, την οποία είχε τραβήξει ο σύζυγός της σε μια τυχαία στιγμή στην καραντίνα. Εδώ μάλιστα, βλέπουμε το πραγματικό πρόσωπο της καραντίνας στο σπίτι παρέα με τα παιδιά. Και ποιο είναι αυτό; Μια μαμά, που θηλάζει ενώ μαγειρεύει, προσπαθεί να βοηθήσει το άλλο παιδί της με τα μαθήματα του και «πεδικλώνεται» από τα άλλα δύο κοριτσάκια της που μετέτρεψαν την κουζίνα σε παιδική χαρά. Μήπως σου θυμίζει κάποια;

Η στιγμή αυτή μπορεί να μην είναι λαμπερή και ονειρεμένη σαν αυτή των διαφημίσεων, όμως είναι πραγματική και συμβαίνει στα περισσότερα σπίτι αυτή την περίοδο. Μαμάδες του κόσμου πάρτε δύναμη και να θυμάστε πως δεν είστε οι μόνες.

Η Jazmyne έγραψε στην φωτογραφία : «Δημοσίευσα την φωτογραφία γιατί μέσα από αυτή είδα πραγματικά τον εαυτό μου. Και αν το κατάφερα εγώ, μπορεί να το καταφέρουν και άλλες μαμάδες. Αν το να βλέπουμε τον εαυτό μας ‘εν δράσει’ είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να συνειδητοποιήσουμε πόσο καλές μαμάδες είμαστε, ίσως πρέπει να το κάνουμε συχνότερα… Ελπίζω να εμπνεύσω και άλλες γυναίκες με αυτή την εικόνα.»

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares