6 ενδείξεις πως δεν είσαι ακόμα έτοιμη να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου

Αν βρίσκεσαι μπροστά από μια σχετική απόφαση, διάβασε τις ενδείξεις που σου λένε ότι δεν πρέπει να βιαστείς

Ναταλία Πετρίτη

Αν είσαι ήδη αρκετό καιρό σε μία σχέση και πρόσφατα έχει προκύψει το ερώτημα του αν θα ήταν καλό να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να σκεφτείς καλά προτού πάρεις την απόφασή σου. Και για να σε βοηθήσουμε ως προς αυτό, να ποια είναι έξι σημάδια που υποδηλώνουν πως ίσως δεν είσαι και τόσο έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Τσακώνεστε πολύ συχνά

Αν οι τσακωμοί σας πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, μάλλον, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συγκατοικήσετε, αλλά να εξερευνήσετε τι πρόβλημα έχει προκύψει στη σχέση σας και οδηγεί σε αυτήν την ένταση διαρκείας.

Δεν έχετε πάει ποτέ διακοπές μαζί

Που σημαίνει ότι δεν έχετε συνυπάρξει για αρκετές ημέρες στο ίδιο περιβάλλον και χώρο ανάπαυσης. Ταξιδεύοντας θα μάθετε πολλά ο ένας για τον άλλον, αλλά και το πόσο συμβατοί θα ήσασταν αν δοκιμάζατε τη συγκατοίκηση. Γι’ αυτό κάντε το άμεσα πριν πάρετε την απόφαση.

Είσαι περισσότερο αγχωμένη για την απόφαση παρά ενθουσιασμένη

Σίγουρα είναι φυσιολογικό να είσαι στρεσαρισμένη για μία τέτοια αλλαγή, όμως αν δεν βρίσκεις καθόλου ενθουσιασμό και χαρά μπροστά στο ενδεχόμενο, τότε ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για σένα να συγκατοικήσετε.

endeikseis-oti-den-eisai-etoimh-gia-sugkatoikisi-2

Δεν δείχνεις προθυμία στην επίλυση προβλημάτων

Και το να μην το κάνεις αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν είσαι έτοιμη να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου, αφού το μόνο βέβαιο είναι στο ότι στα πλαίσια μια συγκατοίκησης προκύπτουν εντάσεις και ζητήματα.

Θέλεις να συγκατοικήσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα

Αν ο λόγος που θέλεις να μείνεις με τον σύντροφό σου είναι γιατί έτσι πιστεύεις πως θα γλιτώνεις χρήματα, τότε κάνε ένα βήμα πίσω και σκέψου το καλά. Αυτός μπορεί σίγουρα να είναι ένας από τους λόγους που θα επιλέξεις τη συγκατοίκηση, αλλά δεν πρέπει να είναι ο βασικός, μιας που δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα υπό άλλες συνθήκες δεν θα προχωρούσες σε αυτή την απόφαση.

Θέλεις να μείνετε μαζί επειδή περνάτε, έτσι κι αλλιώς, πολύ χρόνο μαζί

Όμως σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, αφού η συγκατοίκηση δεν θα έχει απαραίτητα τα οφέλη που υπολόγιζες για τη σχέση σου. Σκέψου ότι στα πλαίσια αυτής, ο προσωπικός χώρος δεν θα υπάρχει πια ως επιλογή με τον ίδιο τρόπο, γι’ αυτό σκέψου καλά τι διάθεση έχεις ως προς αυτό. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares