Skip to main content

ΕΙΔΙΚΟΙ

Ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής σου απαντά

«Πόσο μόνιμη είναι η αυξητική μαστού;»


Αναστάσιος Βεκρής

Οι νέες κοπέλες που μόλις έχουν κλείσει τα 18 και το σώμα τους έχει αναπτυχθεί, αλλά και εκείνες που έχουν αποκτήσει τα παιδιά τους και βλέπουν το στήθος τους να έχει χάσει το σχήμα του έρχονται σε εμάς τους πλαστικούς χειρουργούς ζητώντας να μεγαλώσουν το στήθος τους. Θέλουν να μάθουν τι ένθεμα τους ταιριάζει καλύτερα, ποιο διαρκεί για πάντα, αν πρέπει να το αλλάξουν μετά από χρόνια και πολλά ακόμα. 

Καταρχήν, η αυξητική μαστού είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση διεθνώς και είναι πολύ ασφαλής. Η διαδικασία διαρκεί 1,5 ώρα και γίνεται με τοπική αναισθησία. Τα ενθέματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από τους αρμόδιους οργανισμούς και πιστοποιημένα. Καλό είναι να ζητάτε να τα βλέπετε και να παίρνετε και τον αριθμό τους, όπως πρέπει να γίνεται πάντα. Μερικά ενθέματα έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, σύμφωνα με τις εταιρείες, και όπως παρατηρούμε δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν ποτέ. Άλλα έχουν πιστοποιημένη διάρκεια 10 χρόνων. Σε κάθε περίπτωση η ίδια η γυναίκα ίσως αποφασίσει να τα αλλάξει κάποια στιγμή, επειδή το σώμα της διαμορφώθηκε αλλιώς – για παράδειγμα μετά από μια εγκυμοσύνη-και δεν της ταιριάζουν πια.

Αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι υπάρχουν διάφορες τεχνικές, οι οποίες εξατομικεύονται σε κάθε γυναίκα, ανάλογα με το στήθος και τον σωματότυπό της. Για παράδειγμα αν το δέρμα είναι πολύ λεπτό και είναι αδύνατη το ένθεμα είναι καλύτερο να τοποθετηθεί κάτω από τον θωρακικό μυ για να μην φαίνεται. Επίσης ο γιατρός ιδανικά δεν πρέπει να δέχεται να σας βάλει ένα πολύ μεγάλο μέγεθος σε ένα μικρό σωματότυπο. Το αποτέλεσμα δείχνει ψεύτικο. Μετά την επέμβαση ίσως εμφανίσετε οίδημα ή μελανιές που υποχωρούν μέσα σε 1 μήνα. Σε μία εβδομάδα μπορείτε άνετα να επιστρέψετε και στη δουλειά σας.

Διάβασε περισσότερα στη σελίδα http://www.cosmeticdermamedicine.gr/%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%82

Διαβάστε επίσης

ΕΙΔΙΚΟΙ

Μεσογειακή Διατροφή ως τρόπος ζωής

Τα οφέλη της Μεσογειακής δίαιτας. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Κατερίνα Καλογεροπούλου μάς εξηγεί γιατί πρέπει να την ακολουθήσουμε.  

ΕΙΔΙΚΟΙ

"Πώς θα απαλλαγώ από τα ψωμάκια και την κοιλίτσα;"

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα απαντά.

ΕΙΔΙΚΟΙ

Περί πρωινών meetings και άλλων δαιμονίων

Εργασία και... χαρά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ