Skip to main content

ΕΙΔΙΚΟΙ

Σκέφτεσαι να κάνεις λέιζερ Fractional; Just do it!

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα σου αποκαλύπτει γιατί να το κάνεις. Και σου δείχνει και βίντεο!



Το λέιζερ fractional είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που διαθέτουμε εμείς οι δερματολόγοι τα τελευταία 5 χρόνια για να προσφέρουμε ανάπλαση του δέρματος. Το fractional είναι η νεότερη γενιά λέιζερ που τραυματίζει ελάχιστα και επιλεκτικά την επιφάνεια του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται σημαντικά ο χρόνος αποθεραπείας και εσείς μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας άμεσα.

Το λέιζερ fractional είναι γα εσάς αν έχετε:

Ουλές ακμής: Οι ακτίνες του λέιζερ χωρίζονται σε πολλές μικρές δέσμες και σαρώνουν μέρος της επιφάνειας του δέρματος. Το λέιζερ φτάνει σε βαθύτερες στιβάδες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό με τη σειρά του κάνει το πρόσωπο πιο σφριγηλό, λαμπερό και νεανικό.  

Δυσχρωμίες: Το λέιζερ fractional είναι ιδανικό για καφέ κηλίδες αλλά σε κάποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται και στις πανάδες. Κατακερματίζει τη μελανίνη και ο τόνος του δέρματος γίνεται πιο ομοιόμορφος.

Δες το βίντεο για το fractional laser εδώ 

Λεπτές ρυτίδες: η εμφάνιση ρυτίδων είναι αποτέλεσμα της φωτογήρανσης, δηλαδή της χρόνιας έκθεσης στον ήλιο, αλλά και της μειωμένης παραγωγής κολλαγόνου που παρατηρείται καθώς μεγαλώνουμε. Ειδικά μετά τα 35-40 τα επίπεδα του κολλαγόνου και του υαλουρονικού που δίνουν σφριγηλή και ενυδατωμένη όψη στο δέρμα, μειώνονται κατακόρυφα. Έτσι, το δέρμα «αδειάζει», αφυδατώνεται πιο εύκολα και οι ρυτίδες γίνονται ορατές. Το fractional laser σβήνει τις λεπτές ρυτίδες. Ωστόσο, αν έχετε βαθιές η κατάλληλη θεραπεία είναι η ενέσιμη με συνδυασμό μπότοξ και υαλουρονικού οξέος.

Ραγάδες: Για τις ουλές-γιατί οι ραγάδες ουσιαστικά είναι ουλές-που εμφανίσατε στο δέρμα έπειτα από απότομη ανάπτυξη, τάση του δέρματος (π.χ. την περίοδο της εγκυμοσύνης), απώλεια βάρους, το λέιζερ fractional προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και η αναγέννηση καινούριου δέρματος βελτιώνει την όψη των ραβδώσεων. Χρειάζονται λίγες συνεδρίες για να δείτε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε τόσο στις λευκές-που αντιμετωπίζονται πιο εύκολα και γρήγορα-όσο και στις κόκκινες που είναι παλιές.

Διαβάστε επίσης

ΕΙΔΙΚΟΙ

Μεσογειακή Διατροφή ως τρόπος ζωής

Τα οφέλη της Μεσογειακής δίαιτας. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Κατερίνα Καλογεροπούλου μάς εξηγεί γιατί πρέπει να την ακολουθήσουμε.  

ΕΙΔΙΚΟΙ

"Πώς θα απαλλαγώ από τα ψωμάκια και την κοιλίτσα;"

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα απαντά.

ΕΙΔΙΚΟΙ

Περί πρωινών meetings και άλλων δαιμονίων

Εργασία και... χαρά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.